Bent u opzoek naar een letselschadespecialist?

Bent u opzoek naar een letselschadespecialist? Stop dan maar met zoeken! Camps Advocatuur is de letselschadespecialist van Twente. Niet alleen in Twente, maar ook daarbuiten staan wij bekend als een zeer goede en zeer ervaren letselschadespecialist. De professionals van Camps Advocatuur welken altijd heel erg hard om iedere cliënt te geven waar hij of zij recht op heeft: een schadevergoeding welke in overeenstemming is met het veroorzaakte leed. Wanneer u bij de specialisten van Camps Advocatuur hulp inschakelt, wordt er eerst geprobeerd om te bemiddelen tussen de twee partijen die betrokken zijn bij de schade. Dit doet deze letselschadespecialist omdat het voorkomen van een rechtszaak geld en tijd bespaart. Wanneer dit een bevredigend resultaat oplevert is ons doel bereikt. Echter, wanneer de bemiddelingspoging op niets uitloopt volgt de gang naar de rechter. Letselschadespecialist Camp Advocatuur gaat tot het uiterste om ervoor te zorgen dat de cliënt schadeloos wordt gesteld. Zoekt u een letselschadespecialist? Dan bent u bij Camps Advocatuur op het juiste adres.

De strijd van een letselschadespecialist

Het is de taak van een letselschadespecialist om de cliënten te helpen wanneer er schade is ontstaan door toedoen van een ander. Het is dan mogelijk om bij deze ander een schadevergoeding te verhalen, maar vaak zijn de procedures, rechten en regels ingewikkeld en vergt dit veel specialistische kennis. Camps Advocatuur is een letselschadespecialist welke knokt voor cliënten. Natuurlijk zijn wij er ook voor cliënten die een schadevergoeding zouden moeten betalen, maar dit onterecht vinden. Bij Camps Advocatuur is de advocaat ook daadwerkelijk gespecialiseerd in dit type zaken. Dit vinden wij erg belangrijk, omdat wij op deze manier onze cliënten het beste kunnen helpen. Naast een letselschadespecialist hebben wij bij Camps Advocatuur ook specialisten in andere gebieden zoals:

 • Familierecht
 • Erfrecht
 • Sociale zekerheid

Letselschade valt onder het schade-/verzekeringsrecht. Echter, onder deze categorie vallen nog meer soorten schade uit verschillende situaties. Deze situaties zijn:

 • Letselschade
 • Bedrijfsongevallen
 • Verkeersongevallen
 • Medische kunstfouten
 • Strafzaken
 • Beroepsziekten
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandigen
 • etc.

Daarnaast staat Camps Advocatuur u graag bij in het sociaal zekerheidsrecht in tal van andere zaken als de WIA, Ziektewet, WAJONG, de bijstand PW, PGB problemen en gezondheidsrechtelijke problemen en dergelijken. Verder heeft Camps Advocatuur ook een Turkse advocaat in dienst, welke zowel de Turkse als Nederlandse taal uitstekend beheerst. De advocaten die bij ons in dienst zijn gespecialiseerd in de bovenstaande delen. Het bedrijf bestaat in totaal uit vijf medewerkers welk allemaal hun eigen functie hebben binnen het bedrijf. 

Camps Advocatuur

De specialisten, dus ook de letselschadespecialisten, van Camp Advocatuur zijn opgeleid tot specialisten en als zodanig ook lid van de specialistenverenigingen LSA en ASP en voor slachtoffer-strafzaken bij Langsz ingeschreven bij Buro Slachtofferzaken alsook het internationaal opererende Peopil en de Werkgroep Artsen en Advocaten teneinde het kennisniveau binnen het bedrijf op peil te houden en collega’s te ontmoeten. 

Bent u geïnteresseerd in de verschillende diensten van Camps Advocatuur? Of heeft u nog vragen over één van de diverse diensten? Aarzel dan niet en neem contact op met de letselschadespecialisten van Camps Advocatuur. U kunt dit advocatenkantoor bereiken via de contactgegevens welke vermeld staan op de website. Verder kunt u ook het contactformulier op de website invullen.