Besparen met tweedehands software?

Tweedehands software, heeft u daar al van gehoord? Misschien niet, en dan zou deze software een mooie besparing voor uw bedrijf op kunnen leveren. softtrader biedt ondernemers de mogelijkheid softwarelicenties aan te schaffen tegen een gereduceerde prijs. Soms zijn deze licenties zelfs tot zeventig procent goedkoper dan een nieuwe licentie. Tweedehands software licenties zijn licenties die al eerder door een bedrijf zijn aangekocht en die in principe toegang geven tot een programma of applicatie voor onbepaalde tijd. Een bedrijf kan deze licenties echter doorverkopen, bijvoorbeeld aan softtrader. Vervolgens biedt softtrader deze licenties aan zodat ge├»nteresseerden handige programma’s tegen gereduceerd tarief kunnen aanschaffen. softtrader biedt tweedehands licenties aan voor de volgende programma’s:

  • Microsoft Project
  • Microsoft Visio
  • Exchange server
  • SQL server

Als u via softtrader tweedehands software koopt bent u er altijd zeker van dat u een legale versie hebt. softtrader is onderdeel van een groter IT-bedrijf. Werknemers van softtrader weten dus wat er nodig is om onze software aan te laten sluiten op uw andere systemen. Daarnaast is men op de hoogte van de verschillende versies van bijvoorbeeld Windows software, waardoor u eenvoudig advies in kunt winnen. Zo komt u snel aan het meest geschikte product voor uw organisatie. Het doorverkopen van software is onder bepaalde voorwaarden geldig. softtrader.nl zorgt ervoor dat alle aangekochte en doorverkochte software legaal te gebruiken is. Hierover leest u meer op onze website, bij onze veelgestelde vragen. U kunt uiteraard altijd contact opnemen als u meer wilt weten over de specificaties van onze tweedehands software. Het is wettelijk alleen toegestaan software door te verkopen die voor onbeperkte tijd is aangekocht. Software die per maand of per jaar wordt betaald is dus niet tweedehands aan te schaffen. 

Waarom tweedehands software?

U kiest wellicht voor tweedehands programma’s omdat dit u veel geld bespaart. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor tweedehands software. Zo kan uw bedrijf opereren met een versie van Microsoft Office die niet meer wordt geleverd door de fabrikant. U kunt er dan voor kiezen uw pakket te upgraden, maar dat is vaak kostbaar. Als u slechts enkele licenties nodig heeft koopt u gewoon tweedehands software licenties. Zo bent u een stuk goedkoper uit en hoeft u uw systemen niet over te zetten naar een nieuwe softwareversie. Dit kan een kortetermijnoplossing zijn als u op den duur over wilt stappen op een ander pakket, of een langetermijnoplossing. De tweedehands producten die u koopt via softtrader is immers bedoeld voor onbeperkte tijd. U kunt dus tot in lengte van dagen gebruik maken van deze software. Tweedehands software is eenvoudig te bestellen via de website van softtrader. Vraag uw offerte vandaag nog op of bestel gewoon online, dan heeft u uw software vandaag nog in huis. 

Zelf software verkopen

U bent zeer welkom voor het verkopen van uw licenties. Stopt uw bedrijf met bepaalde werkzaamheden waardoor softwarelicenties overbodig worden? Dan kunt u deze voor een aantrekkelijke prijs verkopen aan softtrader. Kijk voor de voorwaarden op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. Het is ook mogelijk om reseller te worden van tweedehands software. U verkoopt gegarandeerd legale tweedehands licenties aan uw eigen klanten, geeft hen advies en zorgt voor goede installatie. Ook hierover kunt u contact met ons opnemen.