Bierglazen bedrukken

Aangepaste bierglazen bedrukken laat je doen door Drukwerkdeal.nl. Niet alleen vanwege hun professionele druktechnieken, maar ook vanwege hun uitgebreide assortiment aan glazen. Houd je binnenkort een groot feest en wil je bijpassende glazen met daarop de naam van de jarige, of namen van een echtpaar? Bij Drukwerkdeal.nl hebben ze maar liefst negen soorten glazen om uit te kiezen. Allemaal zijn ze te bedrukken met een tekst en een kleine afbeelding. Voor bierglazen bedrukken wordt voornamelijk de PMS-druktechniek gebruikt. Daarom is het helaas niet mogelijk om een foto erop af te beelden. Dit maakt het niet minder leuk om te zorgen voor aangepaste glazen. Reken maar dat de gasten het erg vermakelijk gaan vinden als ze drinken uit glazen waar de bekende namen op weergegeven staan. Niet alleen is het ontwerp te zien door de drinker, maar de glazen zullen door de gehele ruimte geserveerd worden. Daarom is bierglazen bedrukken ook een perfect idee voor een promotie om jouw actie, product of doel onder de aandacht te brengen. Zeker als het een feest is dat gegeven wordt voor klanten en relaties, zullen deze glazen een goede indruk geven. Het geeft aan hoe verzorgd alles is en waar over is nagedacht.

Bierglazen bedrukken voor feestelijke dranken

Ga voor sfeervolle bierglazen bedrukken en kies het geschikte model uit voor jouw gelegenheid. Op de pagina van Drukwerkdeal.nl worden de volgende opties geboden:

  • Fluitje
  • Vaasje
  • Weizen
  • Pils
  • Bokaal
  • Bierpul
  • Duitse bierpul
  • Oktoberfest
  • Bierpul Oktoberfest

Het is aan jou om te beslissen welke hoort bij jouw feest. De vaasjes en de pils-uitvoeringen zijn de meest degelijke uitvoeringen. De bierpullen hebben weer iets extravagants over zich en zijn perfect voor een ontspannen feest. Is het een zakelijke gelegenheid, dan zijn de degelijke modellen of een bokaal gepast. Al ligt dat ook aan het soort bier dat geserveerd gaat worden. Er is dus veel in overweging te nemen voor bierglazen bedrukken. Niet alleen het type glas, maar ook de aanlevering van jouw ontwerp. Alle glazen verschillen in vorm, daarom geldt voor ieder glas weer andere specificaties voor het aanleveren van jouw ontwerpbestand. Drukwerkdeal.nl heeft de informatiesheets beschikbaar onder de tab ‘aanleveren’. Naast de informatiesheets hebben ze ook werktekeningen waarin alle aandachtspunten staan voor het bedrukbare gebied. Zo lees je hier welke kleuren goed te bedrukken zijn en dat de tekst altijd omgezet moet worden naar contouren en outlines. Een andere tip is als ondergrond de kleur van het glas aan te houden. Wit op wit wordt voor een ontwerp afgeraden voor bierglazen bedrukken.

Zeefdruk of de graveer look

Bij bierglazen bedrukken wordt de PMS-druktechniek toegepast met behulp van zeefdruk. Een ideale druktechniek voor ingewikkelde materialen als glazen maar ook textiel, bekers en tassen. Zeefdrukinkten zijn dekkend en geschikt om donkere beelddragers te bedrukken. Voor bierglazen bedrukken wordt een zeefdrukraam gemaakt waardoor de inkt door het zeefraster op het materiaal wordt gedrukt. Het is duidelijk dat Drukwerkdeal.nl de techniek, kennis en kwaliteit in huis heeft om jouw gekozen glazen optimaal te bedrukken. Wil je nog origineler zijn? Dan is de graveer look ook een perfecte optie. Het ontwerp wordt dan niet bedrukt maar gelaserd. Door middel van een laser wordt het drukbeeld in het oppervlak geëtst. Wanneer dit wordt toegepast op de glazen, dan is de ondergrond aluminium. Hoe je jouw ontwerp op de glazen laat plaatsen, door Drukwerkdeal.nl wordt het op kwalitatieve wijze uitgevoerd voor jouw glazen. Zorg daarom voor een gepast assortiment voor jouw gelegenheid en laat bierglazen bedrukken door Drukwerkdeal.nl. Kies het perfecte model bij jouw evenement en bij jouw ontwerp. Met de juiste combinatie zorg jij voor een onvergetelijk feest.