Biologische brandstoffen kiezen

Teswood - Biologische brandstoffenKiezen voor biologische brandstoffen voor uw haard of kachel is een mooie en tevens een duurzame keuze. Teswood is uw groothandel in biologische brandstoffen. Wij hebben grote hoeveelheden biologische brandstoffen op voorraad met als voordeel dat wij u scherpe prijzen kunnen bieden. Onze producten voldoen aan alle gestelde eisen en normen. Steeds meer mensen kiezen voor onze brandstoffen en maken hiermee de duurzame keuze. Mocht u meer willen weten over wat voor soort biologische brandstoffen wij te bieden hebben, bekijk dan eens op uw gemak de website. U kunt onze producten allemaal zien online en eventueel een offerte opvragen als u meer wilt weten over de kosten. Natuurlijk kunt u ook een vraag stellen. Gebruik hiertoe het contactformulier. Wij geven altijd snel antwoord op al uw vragen. Wij bieden diverse soorten biologische brandstoffen. Een product dat wij veel verkopen zijn pellets. Dit zijn houtkorrels. Deze korrels zijn zeer compact omdat ze als het ware zijn samengeperst. De reden dat we spreken van pellets als we het hebben over dit soort hout dat is samengeperst is omdat de persing de naam ‘pelleteren’ draagt en dat maakt dan ook direct duidelijk waar de naam zijn oorsprong vindt. Natuurlijk hebben wij ook verschillend soorten hout zoals Essen en Eiken. Over die verschillende soorten brandstoffen kunnen we wel zeggen dat deze geschikt zijn voor divers gebruik. Eiken is bijvoorbeeld een zeer geschikte houtsoort voor uw haard. Terug naar de pellets. Het voordeel van pellets – en dat is iets waar veel mensen wel eens verbaasd over zijn – is dat er geen chemisch proces nodig is om deze snippers te vervaardigen. U heeft dus te maken met een honderd procent biologische brandstoffen. Dat is ook wel logisch, want biologische brandstoffen is het enige wat wij hier verkopen. Dat is waar wij voor gaan en wat wij u te bieden hebben! Kies voor:

  • een groot assortiment
  • honderd procent duurzaam
  • diverse soorten brandstoffen
  • gecertificeerd bedrijf
  • de beste kwaliteit

Biologische brandstoffen in verschillende soorten

Wij verkopen dus brandstoffen in diverse verschillende soorten. Vaak hebben mensen nog wel eens vragen over de soort biologische brandstoffen dat ze het beste kunnen kiezen en dan bedienen wij deze mensen graag van advies omtrent de biologische brandstoffen die zij het beste kunnen kiezen en die passen bij het gebruik. Terug naar een van onze mooie producten, te weten de honderd procent biologische pellets. De reden dat wij wat extra aandacht willen besteden aan deze houtsnippers is dat u met het gebruik van dit product geniet van flink wat voordelen. Het mag dan ook geen wonder heten dat dit product erg populair is. Deze houtsnipper zijn CO2 neutraal. Dat betekent dat u door te kiezen voor deze stof, zorgt dat er geen stoffen in de lucht komen die schadelijk en een bijdrage leveren aan de opwarming van de aarde. Dat is dus een van de grote voordelen en tevens het nut van het gebruiken van biologische brandstoffen in algemene zin. Ook de prijs van deze brandstof zeer aantrekkelijk. Pellets zijn namelijk niet duur! Een hele goede keuze dus wanneer u op zoek bent naar duurzame brandstoffen.

Duurzaam kiezen

Duurzaamheid is iets wat veel meer speelt in onze huidige maatschappij. Wij willen daar als bedrijf heel erg graag een bijdrage aan leveren door biologische brandstoffen te leveren en dat doen wij sinds jaar en dag. Veel afnemers genieten van de voordelen van onze kwalitatieve brandstoffen. Wat is duurzaamheid eigenlijk? Natuurlijk is deze term veel gebruikt. Het kan dan ook wel nuttig zijn om eens stil te staan bij waar we het eigenlijk over hebben wanneer we spreken van duurzaamheid. Duurzaamheid heeft alles te maken met het produceren van stoffen en het gebruik van stoffen die geen schade aanbrengen aan het milieu. Er zijn diverse duurzame stoffen die u kunt kiezen in verschillende markten. Zo gaan steeds meer mensen over op groene stroom, kiezen mensen biologisch voedsel en ook steeds meer mensen kiezen voor biologische brandstoffen. Dat betekent dat u het milieu niet extra belast. Met een duurzame keuze maakt u een keuze met het oog op de toekomst. In die zin is een duurzame keuze ook een hele sociale keuze. Gelukkig is duurzaam kiezen tegenwoordig voor iedereen mogelijk. Duurzaam kiezen is namelijk in de meeste gevallen niet meer duurder dan kiezen voor producten die niet groen of biologisch zijn. Ook zijn we ons met zijn alle meer en meer bewust geworden van het feit dat we duurzaam moeten kiezen met het oog op morgen. Kies duurzaam bij Teswood voor de beste biologische brandstoffen. Zoekt u naar geschikt hout voor uw haard, bekijk dan eens onze diverse soorten hout die voor die doeleinden geschikt zijn. Wij geven per product heel duidelijk aan waarvoor het geschikt is en dat maakt dat u makkelijk de juiste keuze kunt maken. Mocht u nog andere vragen hebben leg deze dan zeker bij ons neer. Wij vinden het belangrijk om iedereen die graag duurzaam wil kiezen van het beste advies te voorzien en de beste producten te leveren. Om onze standaarden hoog te houden, willen wij voldoen aan alles DIN Plus eisen. Deze eisen zijn binnen Europa gesteld om kwaliteit, stofgehalte, oorsprong van stoffen en aswaarde te controleren en de juiste waarde te waarborgen. Alle producten die wij verkopen die volgens deze norm zijn getest voldoen dus aan deze zeer strenge eisen. U kunt dan ook altijd rekenen op de beste kwaliteit denkbaar.