De beste DSG service

Garagehaarman - DSG serviceU wilt graag genieten van de beste service? Garage Haarman is uw man. Onder DSG service verstaan wij de service die zich richt op DSG technieken. Wij hebben ons als garage namelijk helemaal toegelegd op deze technieken hebben de benodigde kennis, alsmede de benodigde materialen en gereedschappen in huis om u van dienst te kunnen zijn. Daar gaan wij voor als bedrijf. Onze DSG service is gericht op het duurzaam bieden van oplossingen voor alle problemen of mankementen die te maken hebben met DSG techniek. Of het nu gaat om storingen in de software, vervanging van bepaalde koppelingen of aanpassingen die gedaan dienen te worden ter bevordering van het systeem; wij kunnen onze DSG service bieden en dat doen wij dan ook. U vindt geen andere partij met een dergelijk uitgebreide kennis en een team van specialisten die zich iedere dag inzetten om u de beste mogelijke diensten en service te verlenen. Wij rekenen scherpe prijzen omdat wij vinden dat reparatie en onderhoud betaalbaar moet zijn. Het is immers onderdeel van het bezit van een voertuig waar u niet onderuit kan. Wij werken met een trouw team van professionele mensen die zich inzetten voor het oplossen van problemen en alles weten van de techniek. Onze DSG service is zeer doelgericht en onze mannen weten van aanpakken. Bij ons staat een persoonlijke service zeer hoog in het vaandel. Wij behandelen u graag als individu en niet als nummer. Dat past ook bij onze specialistische instelling. U kunt gebruik maken van onze DSG service als u in het bezit bent van automerken als Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Onze service staat voor:

  • Kundigheid
  • Persoonlijkheid
  • Flexibiliteit
  • Betaalbaarheid
  • Vakmanschap

DSG service op maat

Onze DSG service wordt altijd helemaal toegespitst op de gegeven situatie. Daarmee bedoelen we dat in alle gevallen worden gekeken naar gerichte oplossingen. Het is moeilijk om te voorspellen wanneer een bepaald onderdeel vervangen moet worden, maar wij hebben door onze jarenlange ervaring van de systemen wel geleerd waar de gevoeligheden van systemen liggen en wij kunnen daarom altijd snel inspelen op situaties. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van ons enthousiaste team en dan helpen wij u graag verder. Vaak kunnen wij al een hoop afleiden uit de informatie die u ons telefonisch doet toekomen. Op het moment dat u gebruik maakt van onze DSG service, weet u altijd zeker dat u op onze kennis en expertise kunt rekenen. Mocht het nodig zijn, dan kunt u gebruik maken van ons vervangend vervoer. Wij brengen voor vervangend vervoer geen kosten in rekening omdat wij vervangend vervoer zien als belangrijk onderdeel van onze DSG service. Wij hanteren een no nonsense mentaliteit waarbij de wensen van de klant altijd en consequent de leidraad van onze service vormen. Dat zien wij als niet meer dan vanzelfsprekend. Onze DSG service wordt aangevuld met andere diensten, want wij zijn ten slotte een garage en u kunt bij ons voor diverse opdrachten terecht. Een periodieke controle kan dan ook altijd worden gedaan bij ons. Wij helpen u graag op ieder moment met de beste service op maat en dat betekent dat we kijken naar wat we kunnen betekenen voor u op het moment dat u bij ons aanklopt. Er zijn veel bedrijven die niet flexibel zijn als het gaat om de service en dat is zonde, want een flexibele service kan er immers voor zorgen dat er ook in het weekend en in bepaalde gevallen in de avond problemen kunnen worden opgelost. Wij willen u simpelweg op ieder moment van dienst kunnen zijn.

Kennis van techniek

Er zijn diverse technieken en deze technieken hebben allemaal hun eigen gebruiksaanwijzing. Een groot onderdeel van het uitvoeren van duurzame reparaties is dan ook kennis van techniek. Duurzame oplossingen vragen om uitgebreide kennis en daarvoor zijn vakmensen nodig die zich met aandacht richten op de vraagstukken die ons worden voorgelegd. Zij vragen zichzelf keer op keer af; hoe lossen we dit op? Daarom hebben wij er als garage voor gekozen om ons te richten op de DSG service. Wij kennen de techniek vanbinnen en vanbuiten en dat maakt ons de specialist bij uitstek. De DSG versnellingsbak biedt vele voordelen. Zo maakt deze bak het mogelijk om zeer snel te schakelen en is het voor de bestuurder een zeer prettige ervaring om gebruik te maken van de DSG versnellingsbak. Het is een geautomatiseerd systeem waardoor koppelingen automatisch worden klaargezet en dat betekent dat er nauwelijks druk hoeft te worden gezet bij het schakelen. Dit draagt bij aan een snellere schakeling en aan een groot gebruiksgemak. Auto’s die deze versnellingsbak hebben zijn de volkswagen, de Scoda en diverse andere merken. Wij kunnen verschillende type reparaties uitvoeren. Wanneer er een onderdeel kapot is dan zetten wij onze DSG service uiteraard in voor het uitvoeren van reparaties van onderdelen. Maar het is ook mogelijk om software aan te passen of op een andere manier te programmeren. Dat zijn aanpassingen die wij met ons specifieke gereedschap kunnen doen en juist voor deze aanpassingen is het prettig dat wij onze specialistische kennis in kunnen zetten. Bent u eigenaar van een auto met een dergelijke versnellingsbak, en wilt u aanpassingen laten doen of meer weten over de mogelijkheden. Of wilt u gewoon graag kunnen rekenen op een perfecte service, neem dan contact met ons op en dan helpen wij u graag verder. Onze diensten zijn flexibel en van de beste kwaliteit.