Een online supermarkt in Utrecht waarop u kunt bouwen

Na 35 jaar hebben we besloten om in 2012 uitsluitend nog als supermarkt in Utrecht te fungeren via onze website, supermarkt-utrecht.nl. Maar dat biedt vele mogelijkheden die we nooit voor mogelijk hielden. Het internet en dan vooral het online bestellen is razend populair. Het is dan ook niet zo vreemd dat u als inwoner van deze stad weleens voedsel online zou willen kopen. Als u het uiterst druk hebt met de verzorging van uw kinderen, met uw sociale leven en met uw baan of studie dan schiet boodschappen doen er weleens bij in. Wij begrijpen als geen ander dat u na een dag van hard werken even een rustig avondje zoekt. En dat is waar onze supermarkt in Utrecht om de hoek komt kijken want u kunt er online een bestelling plaatsen die de volgende dag bij u wordt thuisbezorgd. Sterker nog, als u in deze online supermarkt in Utrecht op werkdagen voor 09.30 uur bestelt, dan zetten we alles op alles om dezelfde middag nog bij u langs te komen. Dat geldt overigens wel uitsluitend voor particulieren. Bedrijven, instellingen en ondernemingen zijn echter ook van harte welkom maar houdt er dan rekening mee dat u dan een werkdag moet wachten op uw bezorging. Wij vinden het leveren van kwaliteit belangrijker dan kwantiteit en dat betekent dat we met zorg uw artikelen samenstellen, verpakken mits nodig en bezorgen op een afgesproken tijdstip. Voor bedrijven is het trouwens ideaal dat u in grootverpakkingen kunt bestellen. Denk daarbij onder andere aan:

  • Fruit voor kinderdagverblijven,
  • Cup-a-Soup, koffie en thee voor de gemiddelde bedrijfskantine,
  • Maar we kunnen ook allerlei heerlijke broodjes voor u maken waar u uw collega’s jaloers mee zult maken.

Onze supermarkt in Utrecht werkt uitsluitend op bestelling

Omdat we een unieke gat in de markt hebben gevonden, namelijk het thuisbezorgen van levensmiddelen, zult u wel begrijpen dat we niet stilzitten. Wij luisteren dan ook graag naar uw wensen. Mocht u bepaalde producten van een merk missen of mocht u complete A-merken over het hoofd hebben gezien in ons aanbod dan horen we dat graag. Wellicht hebt u er overheen gelezen maar de kans is groter dat we het nog nooit kunnen leveren. Wij zijn dankbaar voor die feedback omdat we daarmee ons aanbod kunnen vergroten. Voor ouderen is onze supermarkt in Utrecht zeer geschikt. Mensen die niet iedere dag naar de supermarkt in Utrecht willen reizen en die ook geen zin meer hebben om in het groot in te kopen omdat ze het dan mee naar huis moeten zeulen kunnen dankzij onze digitale webwinkel nu wel hun wekelijkse boodschappen in een keer bestellen. Natuurlijk is er dan wel een internetverbinding nodig in huis. Maar u bent nooit te oud om te leren. Ontdek de digitale wereld en alle mogelijkheden die het met zich meebrengt. Wellicht kunt u zelfs weer in contact komen met vrienden die u al jaren uit het oog was verloren.

We bezorgen zowel aan particulieren als aan bedrijven

Maak eens gebruik van onze supermarkt in Utrecht zodat u de voordelen uit eerste hand kunt meemaken. Wij helpen u graag, ook als u moeite hebt met het maken van een online bestelling. Dus klim in ieder geval in de pen en neem contact op met deze supermarkt in Utrecht. U kunt ons mailen en ook zeker bellen. We proberen om al onze assortimentslijsten up to date te houden zodat u weet wat het u gaat kosten maar ook of een bepaalt product op dit moment leverbaar is. Wist u dat het u slechts €2,50 aan bezorgkosten kost?