Esta aanvragen Canada

Wanneer je naar Canada op vakantie gaat, dan dien je te beschikken over een eTA (Electronic Travel Authorization). Dit is een speciaal document, dat door de Canadese overheid verplicht is gesteld voor alle reizigers die per vliegtuig in het land arriveren. Het formulier moet altijd aangevraagd worden voor je op reis gaat. Wat veel mensen echter niet weten, is dat je voor je reis naar Canada in bepaalde gevallen ook een ESTA formulier voor de Verenigde Staten nodig hebt. Wil jij een ESTA aanvragen voor Canada? Dan moet je met een aantal zaken rekening houden:

  • Tussenlanding in Amerika
  • Niet bij vervoer over land
  • Aanvraag goed controleren

Veel reizigers vragen zich in de eerste plaats af: wanneer moet ik een ESTA aanvragen voor Canada? Het antwoord op die vraag is relatief eenvoudig. Je moet een ESTA aanvragen voor Canada als blijkt dat je tijdens je vlucht naar het land voet zet op Amerikaanse bodem. Dit kan bijvoorbeeld een korte tussenlanding zijn op het vliegveld, of een langere overstap waarbij je moet overnachten. In beide gevallen ben je een passagier die arriveert met het vliegtuig en moet je dus in het bezig zijn van een ESTA. Heb je vooraf geen ESTA aangevraagd, dan is de kans groot dat je al in Nederland bij de douane wordt tegengehouden. Als dat niet gebeurt, zul je in Amerika worden aangesproken en mag je in veel gevallen je reis niet voortzetten. Controleer dus altijd of je vlucht naar Canada een tussenstop heeft in de Verenigde Staten. Voor directe vluchten van Europa naar Canada heb je dus geen ESTA nodig (maar wel altijd een eTA). Wil jij een ESTA aanvragen voor Canada? Zorg dan dat je dit aanschaft bij een betrouwbare aanbieder zoals esta-aanvragen.com. Doe je aanvraag bij de Amerikaanse overheid en betaal niet meer dan nodig is (ongeveer 15 euro per persoon). Een aanvraag bij de overheid kan echter alleen in het Engels, dus is niet voor iedereen even bruikbaar. Op https://esta-aanvragen.com/esta-aanvragen-canada/ kun je in het Nederlands een ESTA aanvragen voor Canada!

Esta aanvragen Canada: uitzonderingen

Wil jij een ESTA aanvragen voor Canada? Kijk dan eerst naar je persoonlijke situatie. Het document is namelijk niet altijd verplicht, dus je kunt in veel gevallen geld besparen. Een voorbeeld: je vliegt direct naar Toronto vanaf Amsterdam. Je hebt geen tussenlanding in Amerika. Niet op de heenweg, maar ook niet op de terugweg. Tijdens je vakantie wil je wel het Amerikaanse gedeelte van de Niagara Falls bezoeken. Een ESTA formulier is dan niet nodig. Je hoeft deze dus niet vooraf aan te vragen. Maak je wel een tussenlanding in de Verenigde Staten, zorg dan dat je altijd een ESTA formulier op zak hebt. Wanneer je de aanvraag doet, is het belangrijk om al je gegevens juist in te vullen. Je doet je aanvraag op basis van een reisdocument, zorg dus dat je beschikt over een nieuw paspoort met een RFID-chip. Controleer je naam, geboortedatum en het documentnummer dus goed. Zo weet je zeker dat je bij de grens niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wil jij een ESTA aanvragen voor Canada? Surf dan naar bovenstaande site!

Win gedegen advies in

Wanneer je de aanvraag moet regelen voor een grote groep, kan dat aardig in de kosten lopen. Doe je dan iets verkeerd, dan zul je veel geld moeten uitgeven om de fout te herstellen. Win daarom gedegen advies in bij een professional, zodat je zeker weet dat jouw ESTA aan alle eisen voldoet. Waar wacht je nog op? Wil jij een ESTA aanvragen voor Canada, surf dan snel naar bovenstaande site van ESTA Aanvragen en win informatie in!