Genieten op hoog niveau doe je met de Europe Magic Wand

Nee, het is niet een toverstok uit de Harry Potter wereld. Sterker nog, als je de Europe Magic Wand in een Harry Potter film zou tegen komen, dan kun je er donder op zeggen dat J.K. Rowling veel boze brieven van verontruste ouders zal ontvangen. Het is overigens net zo verontrustend dat deze boze ouders boze brieven sturen, want blijkbaar weten ze dan wat een Europe Magic Wand is. Het is een seksspeeltje dat je dus niet snel in een Harry Potter film zult tegenkomen. Het is echter een speeltje dat veel mensen kennen van de hitserie Seks And The City. Aangezien Seks And The City een serie is over 4 vrouwen die vrijwel alleen maar praten over seks en mannen, is het niet zo gek dat je een seksspeeltje als de Europe Magic Wand in deze serie tegenkomt. In plaats van boze brieven zullen de kijkers eerder op internet kijken waar ze een Europe Magic Wand kunnen kopen. Hoewel de naam suggereert dat er magie bij komt kijken, is dat natuurlijk geenszins het geval, alhoewel een orgasme voor sommige vrouwen inderdaad bijna iets magisch is. Dat kan uiteraard op twee manieren worden uitgelegd. Een orgasme kan magisch zijn vanwege het goddelijke genotsgevoel, maar het kan ook magisch zijn omdat de vrouw in kwestie nooit een orgasme ervaart. Als de vrouw in deze laatste categorie door de Europe Magic Wand opeens een orgasme ervaart, dan is dat bijna een soort van tovenarij. Hoe je de naam ook opvat, de Europe Magic Wand is een seksspeeltje waar je als vrouw enorm veel plezier aan kunt belezen. De Europe Magic Wand is een wand massager met een zeer sterke motor. Je kunt je clitoris met dit speeltje dus heerlijk verwennen. De Europe Magic Wand kent 6 standen, zodat je altijd de perfecte stand kunt selecteren waarbij jij het meeste geniet. Het speeltje is helaas niet draadloos, maar ieder nadeel heeft een voordeel. Zo heb je geen last van lege batterijen en het snoer is lang genoeg om in alle posities te kunnen genieten.

De werking van de Europe Magic Wand

Er zijn verschillende Magic Wands, maar de Europese variant is de enige met een CE keurmerk. Deze Wand is dan ook speciaal ontwikkeld voor de Europese markt en is veilig in gebruik. De werking van de Wand is geniaal in het simplisme. Door de Europe Magic Wand tegen de clitoris te houden wordt deze heerlijk gestimuleerd. Hierdoor kan een vrouw in vrij korte tijd meerdere orgasmes ervaren. Je hoeft je geen zorgen te maken over een heet wordende Wand, want het speeltje is voorzien van een ingebouwd koelsysteem. Hierdoor is de Wand dus ook erg veilig en gaat het speeltje heel lang mee. Verder kun je de sensaties van het apparaat manipuleren door verschillende opzet stukken te gebruiken. Met het ronde Genio opzetstuk kun je bijvoorbeeld ook de G-spot stimuleren. Het Genio opzetstuk is voorzien van hoeken die belegd zijn met puntjes waardoor je clitoris net een beetje extra wordt gestimuleerd.

Het assortiment van hotstuff.nl

Je kunt de Europe Magic Wand bestellen via de seksshop Hotstuff. Maar als je op zoek bent naar andere speeltjes, dan ben je bij deze winkel natuurlijk ook aan het juiste adres. Zo kun je bijvoorbeeld ook bij hotstuff.nl terecht voor:

  • Prostaat massagers
  • Butt plugs
  • Handboeien
  • Blinddoeken
  • Maskers

Ben je een fan van Vijftig Tinten Grijs? Dan kun je ook eens een kijkje nemen bij de Fifty Shades collectie. Hier vind je allerlei artikelen die je kunt gebruiken om jouw Fifty Shades fantasie├źn werkelijkheid te maken.