Gevelreclame van Visionflex

Heeft u een bedrijf en wilt u graag meer opvallen? Dan is gevelreclame een goede manier om de aandacht te vestigen op uw bedrijfsnaam en op uw bedrijf. Bij Visionflex zijn wij gespecialiseerd in gevelreclame maar ook in allerlei andere soorten reclame zoals lichtreclame, belettering en borden, zuilen, vlaggen en masten. Als bedrijf moet u constant bezig zijn met zichtbaarheid. Zichtbaarheid kan op vele manieren worden verworven. Natuurlijk is er de mogelijkheid om een website te bouwen. Tegenwoordig bevinden meer dan negentig procent van de bedrijven zich op internet. Het levert natuurlijk heel wat klanten op wanneer je goed vindbaar bent, maar ook een mooie winkel is een visitekaartje. Hoe val je het beste op als winkel zijnde? Dat is door gebruik te maken van gevelreclame. Bij gevelreclame wordt vaak gebruik gemaakt van het bedrijfslogo. Dit logo komt op een bord die aan de gevel wordt bevestigd zodat het logo van buiten, ook van een grotere afstand zichtbaar is. Hoe groter het bord, hoe beter zichtbaar de letters van het logo zijn. Natuurlijk heeft de locatie van een winkel of bedrijf ook erg veel invloed op de zichtbaarheid. Gevelreclame wordt veel gebruikt in steden. Kantoren daarentegen maken vaker gebruik van masten. Deze zijn duidelijk zichtbaar vanaf de snelweg. Bij Visionflex zijn wij van alle markten thuis op het gebied van het zichtbaar maken van uw bedrijf. Een aantal zaken die wij doen zijn:

  • reclamezuilen
  • spandoeken
  • masten
  • drukwerk
  • websites

Gevelreclame verbetert de zichtbaarheid

Bij Visionflex denken wij met u mee over de mogelijkheden die het best bij u passen op het gebied van het verbeteren van uw zichtbaarheid. Als u vragen heeft over uw zichtbaarheid en de manieren waarop u deze vergroot, dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar. Tevens kunt u bij Visionflex een gratis offerte aanmaken. In een offerte schetsen wij een beeld van de mogelijkheden die bij u passen. In een offerte maken we een kostenplaatje van de aanpassingen die gedaan zouden kunnen worden. U kunt deze offerte te allen tijde aanvragen en er zijn geen kosten aan de offerte gebonden. Bij Visionflex zien wij het als onze taak om onze klanten te bedienen van het beste advies op maat. Ieder bedrijf is anders en het soort reclame dat je bij het ene bedrijf maakt, hoeft voor een ander bedrijf helemaal niet te werken. Denk daarom altijd goed na over de mogelijkheden en leg deze gerust eens aan ons voor. Wij kunnen u altijd vertellen of het soort reclame dat u in uw hoofd had ook functioneel is en zo niet, wat eventuele alternatieven zijn voor het maken van reclame zoals gevelreclame. Bedrijven die zich in een stad bevinden zijn vaak gebaat bij een goede zichtbaarheid van de naam. Deze bedrijven doen er verstandig aan voor een mooie gevelreclame te kiezen. Deze verhoogt de zichtbaarheid direct. Natuurlijk is het goed om te kiezen voor mix van verschillende vormen. Denk dan aan een mix van een goede website in combinatie met een goede gevelreclame en een mooie mast. Dergelijke combinaties kunnen wij voor u schetsen in een vrijblijvende offerte. Op onze website hebben wij de mogelijkheden tevens voor u op een rijtje gezet.

Gevelreclame in de steden

Bedrijven die in steden zitten maar van de buitenkant niet zichtbaar zijn omdat ze niet opvallen of omdat ze op een locatie zitten waar weinig mensen langslopen, zijn gebaat bij gevelreclame. Zeker nieuwe bedrijven die nog geen vaste klantenkring hebben moeten ervoor zorgen dat ze goed te vinden zijn. Er zijn naast gevelreclame een aantal manieren waarop je voor deze zichtbaarheid kan zorgen. Lichtbakken zijn bijvoorbeeld een uitstekende keuze als u in de avond en in de winter op wilt vallen. Licht is een hele voor de hand liggende manier om de aandacht te trekken. Naast deze specifieke aanpassingen zijn er ook mogelijkheden om buiten het bedrijf om reclame te maken. Veel beurzen bieden de mogelijkheid om een product of dienst van uw bedrijf aan de man te krijgen of onder de aandacht te brengen. Het uitdelen van mooie flyers of andersoortig drukwerk behoort ook tot de mogelijkheden van Visionflex. Lieke Makelaar is een van onze tevreden klanten. Wij verzorgden voor haar een totaalplaatje om een betere zichtbaarheid van haar bedrijf te bewerkstelligen. Lieke heeft een speciaalzaak. Ze verkoopt relatiegeschenken. Ze heeft een tamelijk grote opslag en levert deze geschenken in grote hoeveelheden aan bedrijven. Naast het verzorgen van haar website, plaatsten wij ook masten bij haar bedrijf. Tevens zorgden wij voor opvallende lichtbakken met de naam van het bedrijf erop. Binnen de kortste keren werd haar zichtbaar groter en dat merkte Lieke aan de omzet. “Je hebt geen idee wat een verschil dat maakt,” vertelt Lieke. Ze straalt, want haar bedrijf is veel beter gaan lopen door de aanpassingen. “Ik ben een ondernemer in hart en nieren maar ik was toch niet helemaal met mijn tijd meegegaan. Dat merkte ik pas toen ik een offerte aanvroeg. Ineens drong tot me door dat ik veel te weinig had stilgestaan bij de manier van reclame maken die ik koos. Namelijk: geen. De laatste jaren deed ik daar weinig aan. Ik had een aantal vaste klanten maar ik merkte wel dat het er niet meer werden en gestaag zelfs steeds een beetje minder. Ik het erbij tot iemand me attendeerde op de mogelijkheden van Visionflex. Met de aanpassingen schoot mijn omzet omhoog. Een geweldige investering!”