Haal meer uit uw kassarollen

Hebt u een eigen winkel en zou u wel eens op zoek willen gaan naar een creatieve manier van het binden van klanten? Of wilt u een wijze vinden waarop u de kans vergroot dat mensen sneller terug komen naar uw shop? Dan is het heel mooi dat wij u even treffen. Wij zijn namelijk de specialist op dit gebied en kunnen u helpen in de vorm van het aanbieden van speciale kassarollen. Hebt u er wel eens bij stil gestaan hoe kassarollen nog meer gebruikt kunnen worden? Nu zou u misschien alleen denken dat u ze in kunt zetten als bonnetje. Maar dit is niet de enige optie. Er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden! En dat is nou het leuke van kassarollen. U kunt ze ook inzetten als reclamefolder of als aankondiging van kortingsweken of iets dergelijks. Het is heel goed mogelijk om meer te halen uit uw kassarollen, dat staat als een paal boven water. Op de achterkant kunt u namelijk ook kortingsbonnen af laten drukken, die bijvoorbeeld gelden in de week na de aankoop. De kans is dan erg groot dat de klant sneller terug komt, omdat hij of zij graag zou willen profiteren van deze leuke korting. Ook kunt u op de achterkant van de kassarollen een actie aankondigen en dan deze rol aan een andere winkel geven, bijvoorbeeld die in het pand naast het uwe. Uw buurman of buurvrouw kan deze kassarollen dan gewoon gebruiken als bonnetje, en zijn of haar klanten worden dan tegelijkertijd ook geattendeerd op een mooie aanbieding bij u. Daarnaast is het ook een heel goed idee om op de andere zijde van de kassarol nieuwe producten aan te kondigen. De klanten weten op die manier snel wat er speelt en wat er nieuw is bij uw firma. En zo werkt u op een zeer efficiënte wijze aan klantenbinding. Klinkt dit goed en zou u hier meer over willen weten? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea’s!

De voordelen van de achterkant van de kassarollen zijn groot

Het staat vast dat het erg verstandig is om de kassarollen zo goed mogelijk te benutten. Een lege achterkant is niet echt meer van deze tijd. Nu zou u misschien denken dat veel klanten het bonnetje niet mee willen nemen of dit al snel na de aankoop weg willen gooien, omdat ze denken dat ze het niet meer nodig hebben. Maar dit is vaak niet het geval, omdat eenieder altijd wel een bon wil bewaren, als hij of zij het product nog zou willen ruilen. Bovendien fungeren bonnen ook vaak als garantiebewijs en daarom worden ze ook dikwijls bewaard. Al met al is het een feit dat kassarollen bedrukken met reclame of leuke acties dus zeker bij een groot publiek onder de aandacht komt. En dit hoeft zich niet alleen te beperken tot uw winkel, maar u kunt ook de naastgelegen winkels erbij betrekken. Kassarollen zijn werkelijk ideaal om uw klantenkring iets te vertellen of te overtuigen van de voordelen van winkelen bij u. En daarom alleen al hebt u geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen. Als u ook graag op zoek zou willen gaan naar speciale kassarollen die bedrukt kunnen worden met promotie voor uw onderneming, dan bent u bij de Kassarollenfabriek aan het juiste adres. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Wij zijn van alle markten thuis en hebben daardoor voor ieder wat wils. Verder denken wij altijd met u mee over hoe u uw kassarollen eenvoudig in kunt zetten om meer omzet te behalen. Aarzel daarom niet langer en neem vandaag nog een kijkje op onze website om meer informatie te krijgen. Uiteraard kunt u ook meteen al een bestelling plaatsen, als u dat graag zou willen. In ieder geval hopen wij u zo spoedig mogelijk te mogen begroeten als een nieuwe klant in onze webshop.

Heeft u nog vragen voor ons?

Ondanks de uitgebreide informatie op kassarollenfabriek.nl kan het natuurlijk nog zo zijn dat u met vragen bent blijven zitten. In dat geval staan wij u graag te woord. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers verdiepen zich graag in uw vraagstuk, nemen hier uitgebreid de tijd voor en komen daarna met een passend antwoord, waar u echt mee uit de voeten kunt. Bij ons is de klant nog echt koning en dit merkt u onder andere aan het feit dat wij te allen tijde voor u klaar staan om u van dienst te zijn, te helpen en te adviseren waar dit nodig is. Dus zoekt u een bepaald soort kassarollen, maar weet u nog niet precies welke? Schroom dan niet en neem even contact met ons op om uw vraag te stellen. Doe dit vandaag nog, want er geldt: hoe eerder u dit doet, des te beter het is. U weet dan namelijk al een stuk sneller welke kassarollen geschikt zouden zijn in uw situatie. U kunt ons bereiken via de volgende kanalen:

  • de telefonische klantenservice, die tijdens kantooruren bereikbaar is
  • de e-mail, die te vinden is op onze site
  • het contactformulier op kassarollenfabriek.nl

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om met De Kassarollenfabriek in contact te komen. Zoekt u kwalitatief hoogstaande kassarollen, die toch niet al te duur zijn? Dan zit u bij ons op de goede plek!