Hebt u coaching en supervisie nodig op het werk?

Hebt u eigenlijk nog wel plezier op uw werk? Doet u jaar in jaar uit hetzelfde? Hebt u een kantoorbaan met veel bazen boven u vanwege het logge instituut met de diverse managementlagen waarvoor u werkt? Is de werkdruk te hoog ook al hebt u de touwtjes zelf in handen? Of is er een totaal andere reden waardoor u overweegt om een nieuwe baan te zoeken? In deze tijden is dat doorgaans geen verstandige keuze, zeker niet als u nu een vast contract hebt en prima verdiend. U kunt dan wellicht beter wat coaching en supervisie opvragen bij een werkcoach dat zich volledig op uw zaak stort. Zoekt u coaching en supervisie in Amsterdam en omgeving? Dan bent u bij ons van Marlet Mediation aan het juiste adres. Want er zijn allerlei methodes door ons ontwikkeld waarmee u op een andere manier naar uw baan kunt kijken. Krijg weer plezier in uw werk, maak van deze dagelijkse opdrachten een uitdaging en wordt assertiever op de werkvloer. Want dankzij onze coaching en supervisie is de kans groot dat u voor uzelf durft op te komen. Durf zo nu en dan nee te zeggen tegen uw werkgever zodat u niet langer over hoeft te werken en dus omkomt in het werk. Wellicht durft u eindelijk eens iets te zeggen over een promotie waar u al tijden op aast. En verdient u eigenlijk conform uw werkzaamheden en niveau? Dat zijn zaken om uit te zoeken en om iets van te zeggen als dat niet klopt. Ook daar kunt u wellicht wel wat coaching en supervisie bij gebruiken zodat u aldus steviger in uw schoenen staat als het tot een aanvaring met uw supervisor komt.

Dankzij coaching en supervisie krijgt u weer plezier in het werk

Er zijn talloze redenen om qua werk wat coaching en supervisie te krijgen door één van onze mediators. Een aantal redenen hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Het vinden van balans tussen uw werk en uw privéleven. Neem het werk letterlijk maar toch ook zeker figuurlijk niet meer mee naar huis. Kies ervoor om niet meer dan 32 dan wel 36 uur per week te werken en houdt eens tijd over voor uw gezin en vrienden!
  • Dankzij deze coaching en supervisie leert u hoe u efficiënt om kunt gaan met veranderingen op uw werk. Of het nu gaat om een nieuwe taak, een hogere werkdruk of een promotie, het zijn altijd weer zaken die stress kunnen opleveren. Terwijl dat nu juist niet nodig zou moeten zijn. Wij leren u hoe u die stress kunt vermijden zodat er niet al te veel energie meer weglekt.
  • Inzicht in uw eigen grenzen en het bewaken van deze grenzen is enorm belangrijk. Gaat u daarover dan ligt stress, burn-out en op de lange termijn allerlei psychosomatische klachten en depressie op de loer!

U leest het, er zijn genoeg redenen om eens te verdiepen in de coaching en supervisie die wij u kunnen geven.

Het is belangrijk om hier vroeg mee te beginnen

Ziet u coaching en supervisie wel zitten? Klim dan in de pen en beschrijf ons in een email wat de zorg en de hulp is die u van ons verlangt. Voor iedere individu stellen we een uniek programma op. Overigens is de eerste kennismaking geheel kosteloos. We tasten af of wij op u aansluiten en vice versa. Ook via het contactformulier kunt u ons bereiken. Liever de coach direct even aan de telefoon spreken omdat u mondeling beter kunt uitleggen wat u dwarszit? Bel dan even tijdens kantooruren! Lees meer…