Hebt u het al aan onze boekhouder gevraagd?

Bent u op zoek naar iemand die uw papierwerk over kan nemen? Kijkt u dan eens op onze website: fonovion.nl. Hebt u onze boekhouder gevraagd om bijvoorbeeld uw belastingopgave in te vullen? Of hebt u onze boekhouder gevraagd om belangrijke gemeentelijke aanvragen te controleren? Wij kunnen erg veel voor u betekenen. En dat blijkt ook wel als u onze referenties er op naleest. Op onze website kunt u direct het tarief uitrekenen zodat u een helder en transparant beeld van deze kosten krijgt. Het is daardoor niet langer nodig om van te voren een offerte op te vragen. Als u akkoord gaat dan brengen we u direct in contact met een vestiging dat het dichtst bij u in de buurt ligt. Vervolgens kunt u een groot deel van dat saaie papierwerk uit handen geven en weet u zeker dat het in goede handen terechtkomt. Een kleine opsomming die van de boekhouder gevraagd wordt voordat we hem of haar in dienst nemen vindt u hieronder:

  • Zo kan hij of zij uw belastingaangifte invullen
  • U helpen met het maken van de jaarlijkse begroting
  • De gehele salarisadministratie uit handen nemen
  • En u op alle fronten van financieel advies voorzien.

Kijkt bij vacatures en dan bij: boekhouder gevraagd

Want wij zijn zo nu en dan ook op zoek naar nieuwe enthousiaste boekhouders. Dus denkt u dat u de kwaliteiten hebt om bij ons te werken? Kijk dan bij “boekhouder gevraagd” en stuur een sollicitatie en motivatie op. Maar de meeste bedrijven willen bij ons juist een boekhouder inhuren. Het is verstandig om de kat uit de boom te kijken want het kan gaan om gevoelige gegevens. U wilt niet dat dergelijke gegevens zo maar in de handen van derden terecht komen. U wilt de boekhouder kunnen vertrouwen. Hebt u dit trouwens al aan de boekhouder gevraagd? Zo niet dan brengen we graag een werknemer van ons met u in contact. Hij of zij kan bij u langskomen en dan kunt u alles vragen wat u maar wilt. Klinkt u dat nu al als muziek in uw oren? Schroom dan niet langer maar neem direct contact met ons op en maak van het onderwerp in uw e-mail de titel: “boekhouder gevraagd”. Dan weten we precies aan wie wij het mailtje moeten doorsturen en dan kan het plannen wat ons betreft direct gaan beginnen.

Kijkt u ook eens naar de overige mogelijkheden

Ook al bent u hier vanwege het feit dat u een boekhouder gevraagd hebt om naar uw boeken te kijken, we kunnen nog veel meer voor u betekenen. Uiteraard kunt u eenmalig met ons in zee gaan maar u kunt ook voor langere tijd zaken met ons doen. U krijgt een boekhouder aangewezen die zo nu en dan uw administratie bij gaat werken. Dat scheelt enorm veel geld en tijd, zeker als u op dit moment flink moet overwerken vanwege de drukte. Als u geen kaas hebt gegeten van al die boekhouding dan kunt u dit maar beter uitbesteden aan een professional. Hebt u al aan onze boekhouder gevraagd wat hij of zij nog meer voor u kan doen? Stel die vragen dan gerust bij het volgende bezoekje. Overigens kan hij ook prima thuiswerken of vanuit ons bedrijf werken. Dat is wel zo prettig als u een flink eind uit de buurt werkt. Natuurlijk draaien we onze handen er niet voor om en willen we graag naar u reizen, maar dit is misschien een betere en snellere methode. Tevens besparen we daardoor op reiskosten en dat is ook nog eens goed voor het milieu!