Het T-shirt bedrukken

Een T-shirt bedrukken is de manier om uw artistieke kant te kunnen uiten. Maar een T-shirt bedrukken kan nog voor heel wat problemen zorgen als u hier geen kaas van hebt gegeten of u geen flauw idee hebt hoe u dit op grootschalige wijze aan kunt pakken. Waarom zou u dit zelf gaan doen als u dit ook goedkoop kunt uitbesteden aan ons? Wij van justletters.nl doen aan T-shirt bedrukken, de godganse dag door. En wij houden van dit werk, anders zouden we nooit van deze passie ons werk hebben gemaakt. Kijkt u eens naar de vele voorbeelden die op onze site te vinden zijn. Daaruit zult u al gauw kunnen opnemen dat u hier te maken hebt met een gerenommeerd merk dat van alle markten thuis is op het gebied van het T-shirt bedrukken. Ga dus niet bij de pakken neerzitten maar neem snel contact met ons op als u graag T-shirt bedrukken wilt want bij on zult u nooit van een koude kermis thuis hoeven te komen. Wij draaien hier onze handen niet voor om, of het nu gaat om een kleine of een grote bestelling, ons maakt het niet uit. Wij zijn dan ook van geen kleintje vervaard en nemen zowel enkele bestellingen op als bestellingen voor hele voetbalteams, clubs en verenigingen. Niets is ons dan ook te gek dus kom ons snel eens uitdagen met al uw wensen. Wat u dan ook wilt: afbeeldingen, logo’s of teksten of in een combinatie, wij kunnen het allemaal voor u fiksen. Zowel op de voorkant van het shirt maar ook op de achterkant of op de mouwen. Dit is voor ons een fluitje van een cent dus stuur het op en dan maken we er een mooie schets van en nadat u dit hebt goedgekeurd gaan we over tot de orde van de dag: het T-shirt bedrukken.

Een T-shirt bedrukken laat u aan ons over voor het beste resultaat

Bij ons kunt u een T-shirt bedrukken laten en dan betaalt u pas achteraf via of met behulp van het veilige iDeal. De bestelling zal trouwens bezorgd worden door PostNL en daar betaalt u helemaal niets voor. De verzendkosten komen op onze rekening, dat hoort nu eenmaal bij onze exclusieve service. Dat klinkt u vast als muziek in uw oren want bij andere bedrijven kunnen dit nog flinke kostenposten zijn. Zeker bij grote bestellingen is dit vaak het geval. Bij ons is dit al bij de prijs inbegrepen terwijl we er alles aan doen om de laagste prijs te garanderen. We kunnen dan ook geen enkele reden bedenken om niet eens bij ons te komen kijken als u het T-shirt bedrukken overweegt. Hebt u dan ook nog vragen dan kunt u die na het lezen van deze tekst naar onze klantenservice sturen. Dat kan op meerdere manieren:

  • zo kunt u ons e-mailen
  • bellen kan natuurlijk ook. Wanneer u dit tijdens werkdagen en binnen kantooruren doet, dan weet u zeker dat u zo spoedig mogelijk iemand aan de lijn kunt krijgen
  • en er is uiteraard ook een formulier dat de hele dag online staat op onze site. Vult u dat gerust in, dan doen we er alles aan om uw prangende vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en u kunt beginnen met uw ontwerp voor het T-shirt bedrukken

Hebt u nog geen enkel idee wat het beste bij u past, dan vindt u bij ons een aantal standaard voorbeelden waar u uit kunt kiezen. Maar u kunt ook ideeën doorbrieven net als heuse schetsen. Onze tekenaars en designers werken dit dan vervolgens verder uit totdat u tevreden bent en het T-shirt bedrukken kan beginnen.

Regel alles online, eenvoudiger kan bijna niet

Bestellen is erg eenvoudig. U gaat naar het bestelmenu en dan maakt u de keuze uit een aantal opties zodat het T-shirt bedrukken vervolgens kan beginnen. Voor het T-shirt bedrukken maakt u allereerst de keuze tussen het soort product. Want een T-shirt bedrukken is nogal algemeen. Een T-shirt bedrukken kan namelijk betekenen dat u een shirt voor vrouwen of voor mannen of uniseks wilt bedrukken. Of voor kinderen. Kies dus ten eerste uit het type shirt en de maat of maten. Dan kiest u de kleur uit. Stap twee bestaat uit het introduceren van de tekst en/of logo’s en/of afbeeldingen. U kunt aangeven op welke plek u dit wilt hebben. En ten slotte kiest u het lettertype uit en natuurlijk de kleur van het lettertype. Als dat allemaal gereed is dan kan het T-shirt bedrukken wat ons betreft beginnen. Een T-shirt bedrukken door ons is dan ook de beste manier om dit snel een zonder te veel moeite te doen. Hier gaat u dan ook absoluut geen spijt van krijgen en u zult veel mensen jaloers kunnen maken met uw nieuwe shirt. Wees origineel en leef u uit met uw designs en teksten. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd waar u mee op de proppen komt. Hieronder vindt u nogmaals de vijf belangrijkste speerpunten van ons bedrijf en we hopen dat u zich daar in kunt vinden en het T-shirt bedrukken aan ons overlaat: