HP Proliant

Als u gaat uitbreiden binnen uw kantoor dan komt er een hoop techniek bij kijken. We hebben het hier niet alleen maar over stroomvoorzieningen maar ook over de IT-afdeling. Zeker als u werkzaam bent binnen een kantoor dan zullen er veel pc’s op hetzelfde netwerk aangesloten moeten worden. Zo kunt u binnen het bedrijf eenvoudig berichten naar elkaar versturen en ook naar nevenkantoren is dit dan mogelijk. Dit noemt men ook wel intranet. Uiteraard dient u tevens verbonden te zijn met het internet en daar zijn dan ook weer diverse opties voor qua providers, type internet en de snelheid. Hoe u het ook wendt of keert, al uw pc’s en laptops dienen worden aangesloten op een grote server en deze grootste en meest krachtige pc bevindt zich meestal in een aparte ruimte waar ook de systeembeheerder zijn dagelijkse taken uitvoert. Hij, zij of een team aan mensen, dat is afhankelijk van de grootte van uw bedrijf of instelling, onderhoudt deze zogenaamde server. Een veelgebruikte server hiervoor is de HP Proliant. U bent vast en zeker wel bekend met dit gerenommeerde merk. Niet alleen maken ze computeronderdelen zoals deze HP Proliant maar maken ze ook laptops, printers, scanners en nog vele andere elektronische apparatuur. De kans is groot dat u thuis wel een product van HP hebt liggen. De HP Proliant is een vernieuwende server en heeft een enorme reikwijdte. Vergist u zich niet, in princiep neemt de HP Proliant helemaal niet zo veel ruimte in als u allicht op het eerste gezicht denkt. Kijkt u maar eens op onze website: beat-it.nl. Daar vindt u alle technische gegevens over de HP Proliant maar die zullen we u in deze tekst onthouden want dat behelst nogal wat uitleg. Zeker als u niet werkzaam bent in de IT dan is dit jargon niet eenvoudig te begrijpen. Gaat u dan ook altijd in overleg met uw IT-afdeling zodat u samen met hen kunt overleggen wat de beste mogelijkheden zijn voor het netwerk binnen uw bedrijf. De kans is groot dat ze alles weten over de HP Proliant en deze prachtige machine dan ook zeker zullen aanraden.

De HP Proliant server

Mochten zij of wij u hebben overtuigd van de vele voordelen van de HP Proliant ten opzichte van andere merken en oudere types dan kunt u vandaag nog de HP Proliant bij ons komen aanschaffen. Wij hebben de HP Proliant uiteraard steevast op voorraad dus u zult na het maken van een bestelling nooit lang hoeven te wachten op dit belangrijke onderdeel op uw kantoor. Natuurlijk gaat het niet enkel om commerciële kantoren maar ook instellingen in de zorg, bij de hulpverlening, op scholen en universiteiten en ga zo maar door, speelt de HP Proliant een belangrijke rol. Vrijwel elk bedrijf is voor een groot deel afhankelijk van hun computers en daarom wilt u vast en zeker dat dit ook bij u op rolletjes loopt. Denkt u hier dan ook niet te licht over en kies voor de HP Proliant want hiermee haalt u een stuk betrouwbare techniek in huis waar u jaren mee vooruit zult kunnen. Kenmerken van de HP Proliant zijn onder andere de onderstaande.

  • De HP Proliant zal u niet snel in de steek laten terwijl u de HP Proliant nauwelijks hoeft te onderhouden. Laat het maar rustig zijn werk doen en zorg er voor dat het goed gekoeld blijft, dan kunt u er jaren van gebruik maken.
  • De HP Proliant is een van de sterkste servers in de wereld op dit moment. Moet u veel gegevens versturen en hebt u veel data dat bij u binnenkomt? Kiest u dan voor de HP Proliant.
  • Ook is deze server erg degelijk en elegant.
  • En doordat het op vrijwel alle computers van toepassing is en er verschillende besturingssystemen op kunnen draaien mogen we wel stellen dat deze server ook nog eens heel erg flexibel is.

Een server nodig? Neemt u dan een kijkje op onze website

Bent u benieuwd naar het totale aanbod aan servers? Kijkt u dan vooral eventjes tussen de diverse servers die we op de site hebben uitgestald. U vindt hier natuurlijk foto’s van onder andere HP Proliant en verder een waslijst aan technische gegevens. Daarom kunnen we het goed begrijpen dat u hier allicht geen chocola van kunt maken. Geen nood, onze helpdesk staat voor u klaar om al uw vragen over bijvoorbeeld de HP Proliant te beantwoorden. Wij zijn dan ook de specialist in hardware en software en kunnen u helpen met het aanleggen van een nieuw netwerk. We hebben meer dan 15 jaar ervaring en mogen vol trots stellen dat we al meer dan 60000 klanten hebben geholpen. Doordat we tevens de laagste prijsgarantie hebben zult u bij ons nooit een dief van uw eigen portemonnee zijn. En vindt u het elders goedkoper en komt dit niet door een aanbieding of afprijzing? Lat u ons dit dan snel weten want dan passen we meteen onze prijzen aan. We verzenden al onze producten gratis en zoals we al eerder stelden is de kans groot dat u het de volgende dag al in huis hebt. Betalen kunt u doen tijdens het maken en afronden van de bestelling maar ook achteraf is dit mogelijk. Wij zijn hierin erg flexibel. Vergeet u niet om ons te volgen via de sociale media? Dan bent u snel op de hoogte van nieuwe artikelen en kortingen. Volg ons op Facebook of Twitter!