Ik bracht mijn auto naar de sloop

Een week geleden merkte ik dat mijn bolide, waar ik altijd zo ontzettend trots op ben geweest, ineens heel rare geluiden begon te maken. Zo herkende ik mijn trouwe bakbeest niet en daarom ben ik meteen even langs de garage gereden want ik moest er niet aan denken dat ik ergens langs de kant van de weg stil zou komen te staan. Eenmaal bij de garage aangekomen kwam de monteur al naar buiten lopen terwijl hij druk gebaarde dat ik de motor maar snel uit moest zetten. Hier schrok ik al een beetje van en het was voor mij al een duidelijk voorteken dat er wel eens iets aan de hand zou kunnen zijn. Voor de grap zei ik tegen de monteur dat ik mijn auto naar de sloop kon brengen na dit bezoekje, maar toen ik de uitdrukking op zijn gezicht zag vreesde ik dat deze grap van mij spoedig omgezet zou kunnen worden in werkelijkheid. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat ik daar heel erg van schrok maar omdat ik mijzelf niet onnodig bang wilde praten heb ik mij op dat moment voorgenomen dat mijn auto naar de sloop brengen toch wel het ergste doemscenario was dat je je kunt voorstellen. Een auto naar de sloop brengen is ook echt wel het laatste wat je kunt verwachten en omdat de technici van vandaag de dag tot heel wat in staat zijn ging ik er vanuit dat ik niet binnenkort met mijn auto naar de sloop zou hoeven. Hoe erg kon ik mij vergissen? Ik meende dat ik het noodlot wel zou kunnen afwenden maar dit bleek niet het geval te zijn. Spoedig zou mij verteld worden dat ik mijn auto naar de sloop zou kunnen brengen. Wie had dat gedacht? Zo zit je in een fantastische auto en zo kun je je auto naar de sloop rijden. Dat is toch wel even slikken wanneer je zoiets hoort. Voordat ik vertel hoe ik uiteindelijk mijn auto naar de sloop bracht wil ik graag nog het een en ander vertellen over wat er aan mijn wagen mankeerde. Ik hoop dat ik op die manier een duidelijk beeld weet te schetsen van het geen mij is overkomen.

Je auto naar de sloop en er ook nog aan verdienen

Je auto naar de sloop moeten brengen is natuurlijk helemaal niet fijn. Zeker niet in mijn geval omdat ik deze wagen al meer dan twintig jaar had en ik er in al die jaren enorm aan gehecht was geraakt. Ik vond het dan ook vreselijk dat ik hoorde dat mijn auto naar de sloop moest. Maar goed, ik ben niet iemand die snel bij de pakken neer gaat zitten en daarom heb ik mij in dit lot berust en heb ik mijn auto naar de sloop gebracht. Het was eerst wel even zoeken waar ik een sloper zou kunnen vinden. Ik ben hier uiteraard weinig mee bekend en het was dan ook nog wel even een karwei om een goed bedrijf te vinden dat mij zou kunnen helpen. Ik heb daarom maar eens even op het internet gekeken of ik hier wellicht een goed adresje zou kunnen vinden. Ik heb dit heel simpel gedaan door via Google te gaan zoeken op ‘auto naar de sloop’ omdat ik van mening was dat deze zoektermen het beste representeerden wat ik graag wilde. Via deze weg kwam ik terecht op de site van GratisUwAutoVerkopen.nl. Hier kun je je wagen, de naam van de site zegt het eigenlijk al, aanbieden en dan kun je er in de beste gevallen ook nog een paar centen voor vangen. Daar had ik wel oren naar want ik vond het al moeilijk genoeg dat ik mijn auto naar de sloop brengen moest. Als ik dan mijn leed kon verzachten met een paar euro’s dan zou ik dit natuurlijk nooit afslaan. Vandaar dat ik eens even geïnformeerd heb wat mijn bolide nog zou opleveren en toen ik dit hoorde heb ik mij er toe gedwongen mijn auto naar de sloop te brengen. Ik heb daarna dan ook maar onmiddellijk de daad bij het woord gevoegd omdat ik niet iemand ben die graag zaken ver voor zich uit schuift.

sloop-auto

Een mooi bedrag voor je wagen

Het fijne aan het internet is dat je heel snel en gemakkelijk een afspraak kunt maken en dat je dus snel spijkers met koppen kunt slaan. Je auto naar de sloop brengen is iets wat niet fijn is, zeker niet in mijn geval wanneer het gaat om een bolide waar ik heel erg aan gehecht was. Maar ik moest ook realistisch zijn en beseffen dat het een keer gedaan zou zijn met deze wagen en daarom heb ik op een gegeven moment de knoop doorgehakt en mijn auto naar de sloop gebracht. Het viel mij heel erg mee hoeveel geld ik nog voor mijn wagen kon krijgen en daarom wilde ik ook graag een artikeltje over mijn bevindingen schrijven. Ik vond dit namelijk erg fijn om te weten en het levert veel meer op dan wanneer je je wagen bij de dealer achterlaat. Zo heb ik nog een paar euro’s kunnen verdienen en heb ik zelf mijn auto naar de sloop kunnen brengen. Kortom:

  • ik raad iedereen deze gang van zaken aan
  • meer interessante informatie vindt u op de website
  • als u vragen heeft kunt u altijd even contact opnemen