Kan ik een huis kopen zonder eigen geld? Jazeker, met Lexwonen!

Is het mogelijk om een huis te kopen zonder eigen geld? Tegenwoordig is het noodzakelijk om duizenden euro’s te hebben gespaard alvorens een huis kan worden gekocht. Het kost jarenlang de tijd om dit op te bouwen, terwijl grote investeringen van u gevraagd blijven worden. Denk maar eens aan die nieuwe wasmachine, auto of studie? Sparen kost veel moeite en tijd. Er bestaat echter een mogelijkheid, waarbij u wel een huis kunt kopen zonder of met minder eigen geld. lexwonen verteld u daar graag alles over. Op basis van uw wensen vinden wij een huis dat goed overeenkomt. Bent u benieuwd hoe wij ter werk gaan en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie.

Huis kopen zonder eigen geld?

Hoe is het mogelijk in een huizenmarkt, waarbij huizen binnen no-time of juist jarenlange tijd worden verkocht, om een huis te kopen zonder eigen geld? Geldverstrekkers stellen tegenwoordig zeer hoge eisen, voordat zij een hypotheek verstreken. Een flinke bak geld op de bank zorgt ervoor dat dit gemakkelijker gaat, maar het is niet noodzakelijk! lexwonen (ook wel grenzeloos wonen) heeft een unieke koopwijze ontwikkeld, waarbij het mogelijk is om zonder eigen geld een huis te kopen. Het proces begint bij een uitgebreide inventarisatie. Vervolgens zal de voortgang stap voor stap worden doorlopen en mocht het uiteindelijk toch niet mogelijk blijken? Dan hoeft u ons niets te vergoeden voor onze diensten. De inventarisatie wordt uitgevoerd, zodat wij exact weten in welke situatie het mogelijk is voor u om een huis te kopen zonder eigen geld. Hieronder volgt een opsomming van de belangrijkste voorwaarden. Besparing op de eigen kosten is enkel mogelijk wanneer:

 • De marktwaarde van de woning bekend is (niet de vraagprijs);
 • U een bod uitbrengt onder deze marktwaarde;
 • Het bod geaccepteerd wordt en het financieringsvoorbehoud in de koopakte wordt vermeld ter hoogte van het bod, inclusief de bijkomende kosten.

Het vaststellen van de marktwaarde wordt door een onafhankelijke taxateur gedaan. In de tussentijd volgt er een onderzoek naar de marktwaarde van vergelijkbare huizen uit de omgeving. Zodra deze gegevens bekend zijn, kan er een bod worden uitgebracht onder deze marktwaarde. Het is cruciaal om ontbindende voorwaarden te vermelden bij het uitbrengen van een bod. Gedurende deze gehele procedure staat lexwonen u bij met adviezen en informatie.

Goedkoop een eigen huis kopen met lexwonen

Begin 2019 hebben wij onze koopstrategie grondig op de schop gedaan. Het is namelijk zeer belangrijk om de juiste documenten tijdig in orde te hebben. Hierdoor wordt het koopproces niet onnodig tegengehouden en is er meer kans op een succesvolle aankoop. De juiste volgorde luidt:

 • 1. Maak een hypotheekberekening op onze website
 • 2. Vraag de BKR documenten aan via onze website
 • 3. Breng het bod uit, zoals besproken
 • 4. Stuur uw werkgeversverklaring en salarisstrook door naar ons

Door strikte naleving van deze volgorde en meteen over te gaan naar het volgende punt, heeft u tot wel 50% meer kans om eigenaar te worden van uw droomhuis! Als u actief betrokken bent bij het koopproces, staat lexwonen zeven dag per week tot wel zestien uur per dag voor u klaar om de koop van uw huis zonder (of met minder) eigen geld te bewerkstelligen! Dat is wat ons uniek maakt en waar wij vol motivatie voor gaan!

Voordelen huis kopen zonder eigen geld lexwonen:

 • Bespaar veel eigen geld 
 • Vakkundige adviezen en ondersteuning
 • Geen koop, geen betaling
 • Ruime openingstijden
 • Unieke koopstrategie voor 50% meer kans van slagen

Waardebepaling, aankoopstrategie, ontbindende voorwaarden en de juiste bank staan gelijk aan een huis kopen zonder eigen geld. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op via lexwonen.nl!