Koffiekofjes met logo bedrukken voor een uitnodigend visitekaartje

Het is opvallend hoe snel mensen op basis van kleine details een onderscheid maken tussen een fijne ervaring en een minder fijne ervaring. Het probleem waar veel horecaondernemers tegenaan lopen is het feit dat juiste de kleine details worden vergeten. Je wilt als horecaondernemer natuurlijk zorgen dat je gasten lekker eten en kunnen genieten van de meest optimale service. Daarom is het ook niet meer dan logisch dat je je aandacht richt op de keuken, de koks en de service. Alles kan echter nog zo goed verzorgd zijn, maar als je bijvoorbeeld vergeet om het bestek te poleren, dan kun je er donder op zeggen dat dat hetgeen is dat de gasten zullen onthouden. Dit is in een simpel eetcafé niet zo erg, want de verwachtingen van de gasten zijn in een dergelijke setting niet heel hoog. Maar als gasten in een ster restaurant dineren, dan moet alles op en top verzorgd zijn. De verwachtingen zijn hoger en dus kun je het je in een dergelijke setting niet veroorloven om de details te veronachtzamen. Dit geldt ook voor het servies. Vaak drinken mensen na het eten nog een lekker kopje koffie en dit is dan ook vaak het laatste wat je gasten nuttigen in jouw restaurant. Als je daar de fout in gaat, dan stuur je de gasten naar huis met een negatieve herinnering. Dat wil je natuurlijk te allen tijde zien te voorkomen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor mooie porseleinen. En als je echt een visitekaartje wilt afleveren, dan kun je de koffiekopjes met een logo bedrukken. Een mooi logo op de koffiekopjes laat zien dat je iemand bent die aandacht besteedt aan de details en dat je het belangrijk vindt dat je gasten kunnen genieten van een goed verzorgd kopje koffie. Het is dan ook belangrijk om niet de goedkoopste koffiekopjes met een logo te bedrukken. Je wilt mensen immers voorzien van een fijne koffiedrink ervaring. Daarvoor is het bijvoorbeeld belangrijk dat het oortje groot genoeg is. Daarnaast moet je de gasten kunnen voorzien van de juiste kopjes voor de verschillende soorten koffie. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Koffiekopjes met logo
  • Cappuccinokopjes met logo
  • Espressokopjes met logo

Koffiekopjes met logo laat je bedrukken via barista-hotelware.com

Als je koffiekopjes met logo laat bedrukken, dan is de kwaliteit natuurlijk van groot belang. Je wilt immers voorkomen dat het logo na enkele wasbeurten alweer begint te vervagen. Geen logo is nog altijd beter dan een versleten logo. Koffiekopjes moeten daarom worden voorzien van een kwalitatief hoogwaardig logo. Via barista-hotelware.com kun je helemaal zelf bepalen hoe het logo op het kopje gedrukt wordt. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. De experts van barista-hotelware.com kunnen je voorzien van hulp en advies. Door een gezamenlijke inspanning kun je dan de perfecte koffiekopjes met logo laten bedrukken. Je hebt de keuze uit verschillende soorten kopjes en schoteltjes. Tevens kun je de kleur en het design van het logo bepalen. Mocht je inderdaad een voorkeur hebben voor een groter oortje of een bredere rand, dan kun je dat aangeven. Uiteindelijk worden al je wensen meegenomen om de perfecte koffiekopjes met logo te ontwerpen.

Welke techniek wordt er gebruikt bij het bedrukken van het servies?

Zoals gezegd is het bij koffiekopjes met logo bedrukken belangrijk dat er gelet wordt op de kwaliteit. Daarom doe je er goed aan om je koffiekopjes met logo te bedrukken via Barista Hotelware. Barista-hotelware.com maakt gebruik van de zogenaamde transferdruk. Dit betekent dat de keramische inkt via bedrukte transfers (grote vellen papier) op de koffiekopjes wordt gedrukt.