Marieke Bekke

Kent u Marieke Bekke? Zo niet, dan hopen we dat u snel eventjes verder leest want in deze tekst leggen we u alles uit over haar werk. Ze is namelijk kunstschilder en heeft een bijzondere aanbieding voor u. Ze doet namelijk aan live painting. Dat houdt in dat u Marieke Bekke in kunt huren en dat ze dan langskomt om een schilderij te maken van een bijzondere gelegenheid. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw trouwerij of doop vast te laten leggen. Of wilt u graag een portret laten maken van u en uw gezin of familie? Of juist van uw vrienden of misschien wel van uw collega’s om de werkvloer mee op te vrolijken? U leest het al wel, er zijn diverse redenen om dit te overwegen en we hopen natuurlijk van harte dat een van deze festiviteiten binnenkort op uw pad komt te liggen. Denkt u dan eens aan Marieke Bekke want zij is in staat om al binnen enkele uren het feest vast te leggen. Ze doet dit op haar eigen karakteristieke wijze en heeft dan ook jarenlang haar stijl ontwikkeld tot wat het nu is. Marieke Bekke kunt u vinden op haar eigen website: versekunst.nl. Deze naam is gekozen omdat de kunst ter plekke wordt gemaakt en haast vers van de pers mee naar huis kan worden genomen. Al vanaf 400 euro maakt Marieke Bekke deze werken dus u bent absoluut geen dief van uw portemonnee. Dit kan allicht een investering zijn maar u zult het vast en zeker voor de rest van uw leven aan de muur gaan hangen. Dus spijt zult u er niet van krijgen. Daarnaast stijgen de prijzen van een schilderij van Marieke Bekke in de toekomst, dus ook op die manier is het een verstandige investering en kunt u het ooit nog eens voor een bijzonder hoog bedrag doorverkopen of het juist doorgeven aan uw kinderen en kleinkinderen zodat zij er ook veel plezier uit kunnen halen.

Op zoek naar echte kunst? Kies dan voor Marieke Bekke

Niet alleen kunt u Marieke Bekke inhuren voor live kunst zoals we hierboven hebben uitgelegd. Ze is van alle markten thuis en kan ook op andere fronten aan de slag voor u. Het is immers maar net wat u wilt en wat uw wensen en ideeën zijn. Zo kan Marieke Bekke ook nog:

  • Kunst uit voorraad leveren. Daarvoor kunt u het beste contact opnemen met Marieke Bekke zodat u bij haar in haar atelier kunt komen kijken en daar uw favoriete schilderij uit kunt kiezen. Dit zijn meer algemene werken en zullen ook zeker niet misstaan bij u aan de muur.
  • Wilt u graag een live schilderij? Dat is het trademark van Marieke Bekke en dat zal u dan ook zeker kunnen regelen door met haar contact op te nemen.
  • Maar ook overig werk in opdracht kan ze voor u doen. Zo kunt u bijvoorbeeld foto’s opsturen en dan maakt zij er een prachtig schilderij van. Dat is een leuk idee als cadeau voor een verjaardag, jubileum of trouwerij.

Hoe u het ook wendt of keert, als u met Marieke Bekke in zee gaat dan zal u een geweldig schilderij terug kunnen verwachten waar u jarenlang er veel plezier aan zult beleven. U hoeft er niet eens stil voor te gaan zitten. Terwijl u lekker aan het feesten bent gaat Marieke Bekke te keer met haar kwasten en haar verf en zal ze ver voor het einde van het feest het werk hebben afgerond. Dan kunt u er tijdens het feest nog gebruik van maken en het ergens ophangen. Dat is toch een geweldig idee?

Deze schilderijen wilt u toch ook zeker aan uw muur hebben hangen?

Zoals we al aangaven kunt u ook langskomen in het atelier van Marieke Bekke om te zien of daar iets moois kunt vinden voor bij u thuis aan de muur. Of wellicht wilt u wel iets voor op kantoor? Alles is mogelijk bij Marieke Bekke dus neemt u vooral eventjes contact op zodat Marieke Bekke zelf uit kan leggen wat haar specialiteiten zijn en natuurlijk ook wat het u gaat kosten. Als u dan geheel tevreden bent over het voorstel kan de voorpret beginnen en kunt u een afspraak maken om langs te komen bij haar atelier. De koffie zal zeer zeker voor u klaarstaan. Ook kunt u de data van uw feest opgeven en dan zal Marieke Bekke er zeker voor u zijn als het eenmaal zo ver is. Wacht niet te lang met boeken want voor u het weet heeft ze al een andere opdracht en dat zal natuurlijk erg jammer zijn als u haar daardoor mis moet lopen. Marieke Bekke is aldus van alle markten thuis op het gebied van de schilderkunst dus daag haar vooral eens uit. Zij houdt daar wel van want op die manier kan Marieke Bekke ook haar eigen talenten blijven ontwikkelen en zo ontstaat er een win-winsituatie waar u allen de vruchten van kunt plukken. Belt u haar dan ook eens eventjes op. Het nummer vindt u uiteraard vermeld op de website net als een online formulier dat u vandaag nog in kunt vullen. Vergeet u niet om ook uw adres- en contactgegevens op te sturen zodat ze u direct kan bereiken? Dan zal het niet lang meer duren voordat ook u een geweldig werk van deze getalenteerde kunstenares aan uw muur hebt hangen.