Mitsubishi Space Star: een prachtige auto

U bent op zoek naar een nieuwe auto? Heeft u wel eens gedacht aan een Mitsubishi Space Star? Deze wagen is een robuuste, maar toch ook frisse wind in de dealer wereld. Er zijn vele uitvoeringen van de Mitsubishi Space Star, dus er is voor ieder wat wils! Bij autogarage Bennie Wilmink kunt u de prachtige Mitsubishi Space Star eens uitproberen voor een testrit. Of kijk eens op de website van dit betrouwbare autobedrijf! U zult het waarschijnlijk moeilijk vinden om met lege handen naar huis te gaan. Want er is zoveel moois te bewonderen in zo’n showroom. Al is het in dit geval online. Bennie Wilmink gaat graag met u een ritje maken in de Mitsubishi Space Star als u eenmaal heeft besloten een bezoekje te wagen aan de showroom. Maar pas wel op! Binnen een mum van tijd bent u helemaal overtuigd van deze speelse auto. Vanwege zijn formaat is hij perfect voor in de stad. Elke autobestuurder weet dat je in een grote stad geen logge, brede en langzaam optrekkende auto moet hebben. In tegendeel. Met de Mitsubishi Space Star bent u in een peulenschil aan de andere kant van de stad en heeft u daar ook nog eens een parkeerplek gevonden. Klinkt dit als muziek in de oren? Ga dan snel naar de website en onderzoek de mogelijkheden. Autobedrijf Bennie Wilmink heeft vestigingen in Almelo, Enschede en Azelo en is in Overijssel dus van alle markten thuis! Vele klanten wisten de weg al te vinden naar dit autobedrijf, dat tevens een garage is, en de vaste klantenbasis is dan ook al jaren gestaag aan het groeien. Dit is een zeer goed teken en bovendien helemaal terecht. De Mitsubishi Space Star is de afgelopen jaren veel verkocht, omdat het een zeer wendbare, robuuste en zuinige auto is. De auto is in staat met 1 liter benzine 25 kilometer te rijden! Dat is niet alleen zeer goed voor het milieu, maar ook nog eens goed voor uw portemonnee. Want het scheelt u handen vol geld aan kosten voor de brandstof. Daarnaast krijgt u bij Bennie Wilmink 5 jaar garantie bij aankoop van een Mitsubishi Space Star. Zo weet u dat u de komende 5 jaar verzekert bent van een werkend vervoersmiddel. Maar voor een kapotte Mitsubishi Space Star hoeft u überhaupt niet te vrezen in de eerste 5 jaar, want deze auto is zeer vakkundig vervaardigd en heeft een hoge kwaliteit. Tenzij u een brokkenpiloot bent, maar dat ligt dan dus mooi aan uzelf en is het misschien beter om vanaf nu de fiets te pakken. Maar als u een echte autoliefhebber bent, kom dan eens langs bij een van de vestigingen van autobedrijf Bennie Wilmink en maak die leuke proefrit!

Kenmerken van de Mitsubishi Space Star

Wat zijn nou kenmerken die de Mitsubishi Space Star onderscheidt van andere merken auto’s? Hier moeten wij wel even bij vermelden dat dit in principe per persoon verschilt. Waar sommige mensen bijvoorbeeld de wegligging van de Mitsubishi Space Star ideaal vinden, kan dit door anderen ervaren worden als onprettig. Ook het interieur van de auto is natuurlijk helemaal onderhevig aan de persoonlijke smaak van de koper. Er zijn overigens vele kleuren en uitvoeringen van de Mitsubishi Space Star, dus voor diegenen die al wel zijn overtuigd van dit prachtige wagentje: er zit ook een kleur voor u bij! Maar nu even terug naar wat de specifieke kenmerken zijn van de Mitsubishi Space Star. Ten eerste is daar het comfort. De bestuurderstoel is verstelbaar, net als de stoelen voor de passagiers. Ook de bekleding is zo ontworpen dat u een zeer comfortabele rijervaring heeft. Ten tweede is het uiterlijk van de Mitsubishi Space Star opmerkelijk, op een goede manier. Hij is zowel speels als stoer en zowel robuust als zacht. Daardoor ziet bijna iedereen wel iets in dit gave wagentje! Ook u kunt er eens eentje gaan bewonderen bij Bennie Wilmink. Ten derde is de auto uitgerust met het zogeheten ClearTec. Hierdoor heeft de auto een zeer lage CO2-uitstoot en behoort de Space Star tot een van de zuinigste in zijn klasse. Dat is toch goed nieuws? Iedereen die enigszins milieubewust is, gaat natuurlijk al jaren met de fiets of het openbaar vervoer, maar soms heeft u gewoon een auto nodig. Schroom dan niet om met een Mitsubishi Space Star naar uw werk te gaan! Als laatste is de Space Star uitgerust met zeer goede veiligheidsmaatregelen. Zes airbags, technologie voor bij het remmen en ter ondersteuning van de stabiliteits- en tractiecontrole en een Brake Assist helpen u beschermen tijdens het rijden en in onzekere situaties. Ook hebben een aantal modellen een navigatiesysteem en achteruitrijcamera. Nog eenmaal alle kenmerken op een rijtje:

  • ultiem comfort
  • perfect design
  • ClearTec-systeem
  • optimale veiligheid

Een auto in de stad

Als laatste dienen wij hier nog even te vermelden dat een Mitsubishi Space Star uitermate geschikt is om mee te forenzen naar de stad en in de stad. Het is een compacte auto die door het tijdloze design nooit uit de mode raakt. U kunt met dit wagentje met een gerust hart de weg op en dat is wel zo fijn. U kunt altijd eenvoudig een parkeerplek vinden die voor andere auto’s te klein is. Toch is er in deze auto plek voor 5 passagiers. Dat had u zeker niet verwacht? Neem vandaag nog contact op met Bennie Wilmink en ontdek het zelf!