Op zoek naar advocaat arbeidsrecht?

Als advocaat arbeidsrecht Amsterdam is het advocatenkantoor WS advocaten gespecialiseerd in zaken over arbeidsconflicten en ontslag. Onze ervaren advocaten arbeidsrecht hebben al jaren ervaring in dit soort zaken en zijn gespecialiseerd in juridisch advies en procedures over arbeidsrecht. Vanuit Amsterdam kunnen wij werknemers en werkgevers landelijk bijstaan in alles wat te maken heeft met arbeidsrecht en ontslagrecht. De regels van de arbeidswet blijven voortdurend veranderen, en daarom zijn onze advocaten en juristen altijd op de hoogte van de meest actuele regelgeving

Onze specialisatie in arbeidsrecht

Arbeidsrecht is niet iets wat een advocaat zo maar kan doen. Het is een uitgebreide en ingewikkelde zaak, waar advocaten veel ervaring nodig mee hebben. Onze advocaten adviseren sinds 1997 op de volgende gebieden:

  • Arbeidsconflict met werknemer of werkgever
  • Ziektes en reĆÆntergratie
  • Arbeidsvoorwaarden en loon
  • Ontslag geven of aanvechten

Maar naast deze 4 zaken helpen onze advocaten arbeidsrecht ook in vele andere zaken over dit onderwerp. Als advocaat arbeidsrecht stellen wij contracten op maat op die aan de nieuwe eisen voldoen. Onderwerpen die in een arbeidscontract tevoorschijn kunnen komen zijn bijvoorbeeld proeftijd, opzegtermijn, overuren en zo door. De aangewezen advocaat arbeidsrecht van ons bureau geeft advies over alle soorten contracten, bijvoorbeeld voor een tijdelijk contract of voor een onbepaalde tijd. 

Ook zijn onze advocaten gespecialiseerd in ontslagen. Onze advocaten hebben al jaren ervaring met dit soort zaken en willen u er graag bij helpen. Onze ontslagspecialist in Amsterdam licht werkgevers en werknemers graag voor over rechten en plichten bij een dreigend ontslag en de gevolgen er van. Om een contract te beĆ«indigen of aan te vechten kunt u het best  een ervaren advocaat inschakelen. Gelukkig bied het advocatenkantoor WS advocaten de meest ervaren advocaten aan in het gebied van arbeidsrecht of ontslag. Als ontslag en overleg niet wenselijk is, kan de werkgever of werknemer ontslag aanvragen bij het UWV. Wij geven als juridisch specialist graag advies over alle vormen van ontslag. 

Over WS advocaten

Elke advocaat arbeidsrecht van ons bedrijf is juridisch specialist op zijn of haar vakgebied. Onze advocaten houden graag rekening met uw wensen of voorwaarden, en wij zijn pas tevreden als u als klant ook tevreden is. Ons kantoor is gevestigd in de Amsterdamse Rivierenbuurt, aan de Rooseveltlaan, bij de RAI. Parkeren bij ons is geen probleem. 

Op onze website staat informatie over welke zaken wij behandelen naast arbeidsrecht. Ook staan er enkele krantenartikelen op onze website over het werk dat onze advocaten verricht hebben, zodat u direct een indruk kan krijgen van de goede kwaliteit service die ons bedrijf verleent. 

Dus, als u opzoek bent naar een advocaat arbeidsrecht, ontslag of op vele andere gebieden kan u altijd terecht bij WS advocaten, gevestigd in Amsterdam. Wij zijn landelijk bereikbaar, en helpen u graag met onze specialisten bij uw zaak. Heeft u vragen, dan kan u altijd contact met ons opnemen, telefonisch of via de mail. U kan natuurlijk ook altijd bij ons pand langskomen. Wij geven u graag advies over uw zaak arbeidsrecht, ontslag en verdere zaken. Onze ervaren advocaten zijn gespecialiseerd op hun gebied en weten wat ze doen. Dus aarzel niet langer, en schakel nu hulp in bij WS advocaten.

 https://wsadvocaten.nl/