Op zoek naar een leuke kinderparaplu? Hier moet u wezen

Als u een inwoner van Nederland bent, dan weet u hoe wisselvallig het weer hier kan zijn: het ene moment schijnt de zon, het volgende regent het pijpenstelen. Uw kinderen houden vast van buiten spelen en dan is het handig om een kinderparaplu voor ze te hebben. Bovendien is een kinderparaplu ook nog eens leuk voor ze, omdat ze er in verschillende kleurrijke designs bestaan. Zo vindt u altijd de kinderparaplu waar uw zoon of dochter op zit te wachten. Stuurt u uw kinderen vaak lopend de deur uit? Dan is een kinderparaplu zeer handig voor de regenachtige dagen. Geen gedoe met het aantrekken van regenjassen en regenbroeken, die bij aankomst weer moeten worden uitgetrokken. En dat allemaal voor een buitje dat net overtrekt! U bent in de ochtend al druk genoeg en een kinderparaplu kan u dan gewoon veel tijd schelen. Dit is dus een van de grote voordelen! Daarnaast is er niet voor niets het gezegde ‘samen onder moeders paraplu’: kinderen vinden het gewoon leuk om in de plassen te stampen in de regen. Tegenwoordig kunt u daarvoor een leuke kinderparaplu aanschaffen, die past bij uw zoon of dochter. Wat zullen ze een plezier hebben in de regen! U bent bij Stoerekindjes Regenkleding helemaal aan het juiste adres als het gaat om leuke en mooie regenkleding voor kinderen. Wij zijn van alle markten thuis en hebben voor ieder wat wils! Het is eenvoudig bestellen bij ons in de web shop en u krijgt het binnen een mum van tijd thuisgestuurd. Ons zeer uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u nooit met lege handen naar huis gaat en u zult altijd wel iets vinden van uw gading. Stoerekindjes is een web shop gespecialiseerd in het verzorgen van goede en kwaliteitshoge regenkleding voor kinderen. Wij zijn ervan overtuigd dat u de kids gewoon naar buiten kunt sturen als het regent; als ze de juiste regenkleding maar hebben. Wij hebben daarom naast kinderparaplu’s ook nog regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen in het assortiment. Onze producten zijn om over naar huis te schrijven en klantvriendelijkheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Heeft u eventuele vragen? Schroom dan niet om contact met Stoerekindjes op te nemen, want wij helpen u graag verder. Ga vandaag nog naar onze website en ontdekt het zelf!

Een kinderparaplu kiezen

Bent u op zoek naar een leuke kinderparaplu? Dan moet u zeker even gaan kijken op onze website, want voor u het weet heeft u deze gevonden! Samen met uw zoon of dochter kunt u een kinderparaplu uitzoeken die ze leuk vinden: dat is ook nog eens heel gezellig. Wat voor paraplu’s kunt u bij ons vinden? Denk daarbij eens aan de volgende :

  • een kinderparaplu met reflector, waardoor uw kind beter opvalt en dus de verkeersveiligheid vergroot is
  • een kinderparaplu met een leuke opdruk, zoals: de brandweer, dinosaurussen of met dierentuin dieren
  • een kinderparaplu met mooie effen kleuren en tekeningen

Zoals u ziet, is er voor iedereen wel wat te vinden naar zijn of haar smaak. Zo hebben wij ook nog eens hele leuke en innovatieve ontwerpen, waarbij de tekening op de kinderparaplu alleen tevoorschijn komt als het regent! Op die manier zal uw kind altijd naar buiten willen tijdens een regenbuitje en zijn ze tenminste niet alleen maar naar een scherm aan het staren. Als u de kinderen graag in de natuur laat spelen, geef ze dan een kinderparaplu en u hoeft zich nergens meer zorgen om te maken! Voor zowel jongens en meisjes hebben wij zeer leuke modellen in ons assortiment. Want alhoewel het vaak meisjes zijn die worden afgebeeld met een paraplu, is dit ook voor jongens net zo leuk. Er zijn verschillende designs die ook uw zoontje zullen aanspreken. Wat dacht u van de stoere brandweer of een paraplu waarbij de oortjes van de dieren gewoon op de bovenkant zitten? Zo lijkt het net echt! Al vele klanten wisten de weg naar ons te vinden om deze leuke en innovatieve ontwerpen. Bovendien zijn bij ons de prijzen laag en de kwaliteit hoog. Wij leveren u persoonlijke service en u zult bij ons dan ook niet te diep in de buidel te hoeven tasten. Als u eenmaal weet welke producten u heeft gekozen, dan hoeft u deze alleen nog maar af te rekenen en uw gegevens in te vullen. Zo simpel is het!

Onze website

Een kinderparaplu is niet alleen leuk voor uw zoontje of dochter, maar ook om als cadeautje te geven. Zo geeft u altijd een verassend cadeau en bent u origineel! Daarnaast passen veel van onze paraplu’s ook bij de regenpakken die wij aanbieden. Zo past de dino paraplu bij de dino regenjas en de regenjas met stippen heeft een wederhelft in de paraplu met stippen. Dat is wel zo leuk toch? Wij wedden dat u bij geen enkele andere winkel dit kunt vinden. Ons assortiment is dus zeer uitgebreid en u vindt altijd wel iets naar uw wens. U kunt bij alle producten een beschrijving vinden met details, zoals de afmetingen. Wat ook een zeer groot pluspunt is, zijn de kindvriendelijke mechanismen van de paraplu’ s, zodat deze makkelijk op en sluiten. Zo kan uw kind dit zelfstandig doen en heeft hij of zij uw hulp niet meer nodig. Dat is soms ook wel fijn en zo heeft u een momentje rust. Wij hopen u snel als klant te mogen verwelkomen!