Op zoek naar een snijmachine? Vlees is dan snel gesneden

vanuhm - snijmachines vleesAls u vlees gaat snijden is het zeer slim om daarbij gebruik te maken van een snijmachine. Vlees snijden wordt op die manier veel eenvoudiger. Bij Van Uhm kunt u daarom terecht voor een groot machineaanbod. Ook diegenen die op zoek zijn naar een snijmachine vlees zijn bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij zijn een expert en u kunt dus op ons vertrouwen. Wij leveren kwaliteit en weten ons te enthousiasmeren voor elke snijmachine. Vlees is niet eenvoudig te snijden met de precisie die u waarschijnlijk zoekt; zonder een goede machine. Bij Van Uhm vindt u naast een snijmachine vlees, ook nog mengmachines, reinigingsmachines en injectoren. Wij zijn met recht een totaalleverancier te noemen en op dit gebied dan ook een machinefenomeen. Onze totaalservice is om over naar huis te schrijven en wij laten u dan ook nooit in de kou staan. Voor een snijmachine vlees heeft u bij ons niet alleen keus uit vele soorten en maten, maar ook nog eens uit vele merken. Deze zijn allen gerenommeerd en door ons speciaal uitgekozen. U moet dus bij ons zijn voor een goede snijmachine. Vlees snijden en dus op zoek naar een goede snijmachine? Vlees is echt een product dat u machinaal het beste kunt behandelen. Wij hebben daarnaast een uitgebreid assortiment. Als ondernemer is dat zeer handig, want zo vindt u alles op 1 plek en hoeft u niet stad en land af om de juiste machine te vinden voor uw bedrijf. Een kleine greep uit het assortiment:

  • gehaktmolen
  • clipmachines
  • vacuümmachines
  • vermalsers
  • slicers

Een snijmachine vlees kunt u dus in vele soorten en maten bij ons bestellen. Heeft u vragen over de snijmachine? Vlees komt in vele vormen en daarom snappen wij dat u de juiste machine daarvoor zoekt. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om, als u eenmaal een snijmachine vlees op het oog heeft, deze te komen testen. U bent van harte welkom! Want alleen met het testen weet u zeker dat u de juiste snijmachine vlees voor u heeft. Dit gebeurt natuurlijk met professionele begeleiding in onze demonstratieruimte. U kunt op die manier testen of de machine alles op de juiste manier verwerkt. Het product dat u wilt verwerken behoort namelijk wel te gaan zoals u voor ogen heeft, anders is het aanschaffen van een snijmachine vlees voor niets. De investering die u eventueel zult gaan doen, is op die manier goed onderbouwt en u kunt achter dan zeggen dan u een weloverwogen keuze heeft kunnen maken. Neem ons advies ter harte, want wij zijn een gepassioneerd bedrijf dat het beste met u voor heeft. Wij willen net als u, dat u de snijmachine vlees vindt die bij u past.

U wilt een goede snijmachine? Vlees verwerken in een handomdraai

Bent u op zoek naar een innovatieve snijmachine? Vlees verwerken wordt dan een peulenschil! De techniek die bij veel snijmachines wordt toegepast is van het hoogste niveau. Ook de materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit; u vindt bij ons dus louter en alleen kwaliteit en innovatie in een snijmachine. Vlees snijden gebeurt op die manier in een handomdraai en bespaart u veel tijd. En u als ondernemer weet: tijd is geld. Schaf daarom vandaag nog zo’n snijmachine vlees aan! U zult de investering dubbel en dwars terugverdienen, daar zijn wij bij Van Uhm zeker van. Ook wij zijn ooit zo begonnen en weten er dus alles van. Daarnaast hebben bijna al onze machines een ergonomisch design, waardoor u het grootste gebruikersgemak zult ervaren. Daar bent u toch naar op zoek? Wij zullen u nooit voor een dichte deur laten staan en u kunt daarom altijd bij ons aankloppen. Bij Van Uhm geen praatjes waar u niets aan heeft of gebakken lucht. Daar doen wij niet aan! Wij zorgen ervoor dat u efficiënt kunt werken en dat dit gebeurt op een veilige manier. Want dat moet in deze industrie altijd voorop staan! Wij vinden veiligheid dan ook zeer belangrijk en verkopen alleen machines die wij zelf ook zouden gebruiken. Natuurlijk behoudt u zelf de eindverantwoordelijkheid, maar wij zullen u er zo goed mogelijk over instrueren. Daar kunt u bij Van Uhm op aan. Ga dus ook eens naar de website en laat u informeren! U kunt daar ook een afspraak maken als u eenmaal de juiste machine gevonden hebt.

Achtergrond van het bedrijf

Van Uhm is een familiebedrijf dat is ontstaan in 1946, toen Albert van Uhm altijd op zijn fiets rondging met een koffer vol met specerijen en messen. Toen in 1969 Jan van Uhm bij het bedrijf kwam, kwam de boel echt van de grond. De ondernemersgeest van deze man liet het bedrijf groeien en is ons bedrijf is daardoor tegenwoordig een fullservice dienstverlener geworden. Inmiddels zijn wij een expert in machines die te maken hebben met de voedselsector en daar zijn wij zeer trots op. Ook hebben wij tegenwoordig twee vestigingen! Eentje in Borne, ons thuis, en de ander in Volendam. Wij zijn een familiebedrijf pur sang, eentje waar de Twentse nuchterheid voorop staat, gemixt met Noord-Hollandse bravoure. Bij ons heeft u altijd direct contact door onze korte lijnen en servicegerichte houding! Dat is voor de klant wel zo fijn. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen per telefoon, email of contactformulier. Wij staan u graag te woord en zijn u altijd van dienst. Wij hopen u binnenkort als nieuwe klant te mogen verwelkomen met een van onze snijmachines vlees!