Op zoek naar lokaalverhuur en vergaderruimte in Utrecht?

learnwise biedt een professionele leeromgeving (bijvoorbeeld vergaderruimtes) met een hightech infrastructuur tegen een aantrekkelijke prijs. Wat betreft lokaalverhuur in Utrecht, verhuurt learnwise lokalen tot 25 werkplekken inclusief volledig geïnstalleerde pc’s of laptops met de door jou gewenste software. De ruimtes die bij lokaalverhuur in Utrecht worden verhuurd zijn ideaal voor trainingen, opleidingen en cursussen binnen de IT-branche. Heeft u de ruimte nodig voor trainingen, opleidingen en cursussen binnen een andere branche? Dan ik lokaalverhuur in Utrecht zonder pc’s ook mogelijk. De stoelen en tafels worden in de gewenste positie opgesteld. 

De voordelen van lokaalverhuur in Utrecht

learnwise is een bedrijf voor lokaalverhuur in Utrecht. In Utrecht, Leidsche Rijn, bieden zij verschillende verhuur opties aan. Een lokaal of vergaderruimte huren van learnwise biedt een aantal voordelen:

  • De locatie is goed bereikbaar met de auto. Het is ongeveer vijf minuten rijden vanaf de A2.
  • De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vier keer in het uur gaat er een bus van en naar Utrecht Centraal Station.
  • Bij de lokalen en vergaderruimtes is gratis parkeerruimte aanwezig.
  • learnwise verhuurt vijf technische lokalen met 8 tot 16 werkplekken met volledig geïnstalleerde PC’s (indien gewenst)
  • Er zijn twee vaardigheidslokalen beschikbaar met 25 werkplekken. Wanneer het gewenst is kunnen hier volledig geïnstalleerde laptops bij worden geleverd.
  • Ieder lokaal beschikt over een HD-beamer, een whiteboard en een flipover.
  • Er is in alle ruimten gratis Wifi aanwezig. 
  • learnwise biedt u ook een receptioniste aan die gasten ontvangt en welkom heet.
  • Er is een inpandig restaurant voor een uitgebreide lunch, borrel en diner aanwezig. Het maximale aantal personen dat het restaurant plaats kan bieden is 100 personen.
  • Er is een sfeervolle loungeruimte met koffie, thee en frisdrank.

De prijzen van lokaalverhuur in Utrecht zijn bij learnwise aantrekkelijk. Er wordt betaald per cursist en niet per ruimte. De combinatie van de mogelijkheden binnen het pakket en de voordelige prijs zult u nergens anders in Utrecht vinden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met learnwise voor advies op maat. Zij helpen u graag!

Werkstrategie binnen learnwise

learnwise.nl werkt met een groot aantal partners samen. Deze partijen implementeren en/of beheren IT-producten bij een klant. Uit alle ervaringen van learnwise is gebleken dat vele bedrijven geen vaste werkplek meer hebben. Er wordt steeds meer met mobiele devices gewerkt. Daarom kunt u bij lokaalverhuur in Utrecht naast vaste PC’s ook om laptops vragen in de ruimten die u huurt. Ook is om deze reden overal Wifi aanwezig. Daarnaast spelen ook zaken als timemanagement, communiceren en samenwerken een belangrijke rol. De applicaties zijn slechts een hulpmiddel. Bij lokaalverhuur in Utrecht wordt er dan ook voor gezorgd dat er wordt samengewerkt met partijen die geen IT-trainingen geven, maar trainingen geven op gebieden die niet los gezien kunnen worden van het werken met een computer. Partners waarmee deze lokaalverhuur in Utrecht onder andere samenwerkt zijn de Secretaressecoach en Buro voor Fysieke arbeid. Deze bedrijven kunnen cursussen en workshops geven in de gehuurde ruimten om zo uw bedrijf een stukje te verbeteren. Voor meer informatie kunt u telefonisch of via de email contact opnemen. Ook kunt u langskomen bij ons hoofdkantoor in Utrecht.