OSINT training volgen? International Anti Crime Academy staat voor u klaar!

Bent u opzoek naar een betrouwbare opleider om een OSINT training te volgen? Misschien heeft u er nog nooit van gehoord! Een OSINT training is een training in het opsporing en onderzoek werkveld. Het staat voor Open Source Intelligence en is  een uitermate belangrijke inlichtingenbron in het werkveld. De OSINT training is een methodiek op basis van digitaal onderzoek en zorgt ervoor dat vrijwel elke organisatie of persoon ter wereld kan worden getraceerd en gemonitord. Voor meer informatie over onze OSINT training kunt u terecht op onze website: anti-crime-academy.com Wij zijn dé internationale Anti Crime Academy voor mensen die werkzaam zijn in de beveiligingsbranche. 

OSINT training voor professionals 

Wat hebben malafide bedrijven, financiële gegevens, vermiste personen en criminele of terroristische organisaties met elkaar gemeen? De professionals die precies weten hoe ze de achtergronden van deze zaken en vaak lastige situaties kunnen traceren en volgen. Veelal beveiligingsprofessionals die en OSINT training met succes hebben afgerond. Bij een OSINT training ontwikkeld u de vaardigheden en doet u de benodigde kennis op om mensen te kunnen monitoren en te vinden. Tegenwoordig is iedereen bewust of onbewust online. Een goed voorbeeld hiervan is het programma ‘Hunted’. Mensen moeten drie weken proberen uit de handen van een speciaal opsporingsteam te blijven. Via beveiligingscamera’s, sociale media kanalen en telefonisch via de tap worden mensen geprobeerd te traceren en te volgen. Een bijna onmogelijke taak om onder de radar te blijven! Iedereen heeft namelijk wel eens contact met familie of vrienden. En als het niet anders kan, worden beelden wel verspreid via een opsporingsprogramma en undercoverteams. Het is dan ook zeer uitzonderlijk dat mensen niet snel gevonden worden als zij hun vaardigheden inzetten die zij hebben geleerd tijdens een OSINT training. 
De training bestaat uit meerdere onderdelen en leert jonge professionals om informatie te kunnen verzamelen uit verschillende bronnen. Hieronder vallen online beschikbare gegevens van het World Wide Web en Dark Web, maar ook offline informatiebronnen, zoals overheidsrapporten, rechtszittingen en symposia. Daarbij is de informatie niet altijd tekst of gesproken, maar het kan ook om afbeeldingen en videofragmenten gaan als potentiële hulpmiddelen tijdens het digitale onderzoek. 

OSINT training in twee modules 

Wij van International Anti Crime Academy bieden twee verschillende modules aan van de OSINT training. Module één bestaat uit vier klassikale lesdagen, waarbij de complete inlichtingenmethodiek wordt besproken om de benodigde informatie snel en efficiënt te kunnen verzamelen. Vanaf vijf deelnemers organiseren wij deze training ook in-company. De tweede module bestaat uit het verder opbouwen van de opgedane kennis en vaardigheden tijdens drie klassikale lesdagen. Tevens kan deze training in-company worden georganiseerd of privé. Is de OSINT training succesvol afgerond, dan ontvangt de betreffende persoon het erkende diploma ‘Registered Open Source Intelligence Analyst®’ en wordt hij of zij geregistreerd in het Nederlandse Abituriëntenregister. Zeer waardevolle en belangrijke training dus! 
De training is bedoeld voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen in dit bijzondere vakgebied. Op maat gemaakte opleidingsplannen zijn hierbij zeker geen uitzondering voor medewerkers van bijvoorbeeld de Koninklijke Landmacht, internationale overheidsdiensten en de Koninklijke Marechaussee. 

OSINT training bij International Anti Crime Academy 

  • Professionele training
  • Ontwikkeld alle benodigde vaardigheden en kennis
  • Opgesplitst in twee modules
  • Mogelijkheid tot in-company en privé trainingen
  • Erkend diploma
  • Geregistreerd in het Nederlandse Abituriëntenregister

Benieuwd naar onze opleidingsmogelijkheden op het gebied van digitale opsporing en criminaliteitsbestrijding? Dan bent u bij International Anti Crime Academy aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met het behalen van deze daadkrachtige OSINT training. Bekijk voor meer informatie onze website of neem gelijk contact met ons op: anti-crime-academy.com