Plastidip

Wilt u eens iets anders dan stickers op uw auto? Daar krijgt u vaak na verloop van tijd spijt van en probeer dan nog maar eens die stickers van uw ramen en carrosserie af te halen. Daar gaat heel wat man uren in zitten en dat is voor niemand leuk, hoe graag u ook bezig bent met uw auto. Er is nu een soort verf waarmee u uw auto kunt versieren. Dit noemt men plastidip en op paintdipcenter.nl vindt u alvast een voorproefje van plastidip in de vorm van diverse modellen en afbeeldingen die u kunt aanbrengen. Plastidip is een soort rubber coating dat wel tegen een stootje kan. Als u het eenmaal hebt aangebracht droogt het in no time op en kan het tegen alle weersomstandigheden. Ook kunt u uw auto handmatig wassen of door de wasstraat rijden zonder het gevaar te lopen dat de dip eraf slijt. Plastidip is namelijk van hoge kwaliteit en is hier uitvoerig op getest zodat dit allemaal voorkomen kan worden. Dat maakt plastidip tot een uniek product. Dat is dus weer eens iets anders dan die eerdergenoemde stickers want dergelijke stickers slijten aanzienlijk snel. Een ander groot voordeel is dat dip er wel eenvoudig af te halen is met een speciaal middeltje dat u uiteraard ook bij ons kunt komen bestellen. Dat zorgt er voor dat u nooit lang bezig bent met het verwijderen van de plastidip als u klaar bent met dit model of deze kleuren. Vervolgens kunt u dan opnieuw aan de slag gaan en uw auto een totaal andere uitstraling geven. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wil u nu ook aan de slag met plastidip? Kom dan snel naar onze website, daar vindt u alle kleuren die er op het moment beschikbaar zijn en we helpen u graag met verdere vragen. We hebben namelijk een uitgebreide klantenservice die te allen tijde voor u klaar staat om al uw prangende vragen binnen afzienbare tijd zo goed mogelijk te beantwoorden.

Probeer plastidip eens uit, daar krijgt u geen spijt van

Plastidip kan men overigens niet alleen aanbrengen op het aluminium of glas van uw auto, het is leuk om diverse dingen, zowel binnen als buiten mee te versieren. Plastidip is dan ook aan te brengen op allerlei types ondergrond zoals:

  • hout
  • aluminium
  • glas
  • rubber
  • en andere metalen naast aluminium

Zo kunt u er ook andere vervoersmiddelen mee beschilderen zoals een vrachtwagen, fiets of boot. Plastidip past overal bij en kan ook gebruikt worden in uw achtertuin. De mogelijkheden zijn aldus eindeloos. Hebt u niet echt een grote creatief brein? Geen probleem, dan kijkt u toch gewoon op onze site voor idee├źn. Het internet staat er in ieder geval vol mee en u zult vast vele voorbeelden kunnen vinden via Google of via fora over tuning en over plastidip. Dan weet u in een handomdraai wat u mooi vindt en kunt u dit gaan uitproberen. En als het de eerste keer niet echt slaagt, bijvoorbeeld omdat u twee linkerhanden hebt, dan is de plastidip eenvoudig weer te verwijderen en kunt u een nieuwe poging wagen. Plastidip is namelijk helemaal niet zo duur en u hebt maar een kleine hoeveelheid nodig om een oppervlakte mee te kunnen bedekken terwijl het ook nog eens erg dekkend is. Plastidip is namelijk erg flexibel en scheurt of barst vrijwel niet. Het is zelfs isolerend zodat de kachel in uw auto wellicht wat zachter kan met alle positieve effecten van dien. Zoals we daarnet al aangaven is plastidip ook nog eens eenvoudig te verwijderen en biedt het grip, is het bestand tegen diverse weersinvloeden zoals de felle zon, regen, sneeuw, bevriezing en ga zo maar door. En hebt u genoeg van een bepaalde kleur? Dan kiest u toch nieuwe kleuren uit! Dit is erg leuk werk en eenvoudig aan te brengen, een kind kan bij wijze van spreke de was doen.

Wilt u meer weten over het aanbrengen? Bekijk eens een instructiefilmpje

Als u verder nog vragen hebt dan weet u wat u te doen staat, wij zijn dagelijks bereikbaar via de bekende manieren. U kunt ons dan ook bereiken via de telefoon, de mail en via het contactformulier. Bent u hier niet zo van of hebt u hier geen tijd voor maar wilt u toch meer informatie over plastidip? Dan is het wellicht een tip om eens te kijken tussen de veelgestelde vragen. Dit is een aparte pagina op onze site waar we alle vragen hebben verzameld die ons vaak ter ore zijn gekomen. Dit is de perfecte manier om alles te weten te komen van plastidip. Wilt u graag visueel geholpen worden bij het aanbrengen en de werking van plastidip? Dan kunt u een van onze vele instructiefilmpjes gaan bekijken die we uiteraard allemaal netjes op een rij hebben gezet. De levering is binnen 1 tot 3 werkdagen. Dat heeft natuurlijk te maken dat wanneer u vrijdagavond of op zaterdag bestelt, we natuurlijk niet op zondag kunnen komen bezorgen. Dan is er immers de vrije dag zoals u ongetwijfeld wel weet. Maar dan alsnog bezorgen we uw producten op maandag of op zijn laatst op dinsdag. Dan kunt u er snel mee aan de slag gaan en vriend en vijand jaloers maken met uw designs. Probeer elkaar dan ook eens de loef af te steken met onze producten. We wensen u alvast erg veel succes. Stuurt u na afloop eens een foto op!