Posters drukken bij Slimdruk

U heeft een bedrijf en u wilt zich als bedrijf meer in de kijker spelen. Dat kan op verschillende manieren en posters drukken bij Slimdruk is een van deze manieren. Slimdruk is een bedrijf dat sinds jaar en dag drukwerk verzorgt voor uiteenlopende bedrijven. Wij zijn trots op het feit dat wij door de jaren heen zo’n grote en trouwe klantenkring hebben opgebouwd. Posters drukken is iets waar veel bedrijven de laatste jaren voor kiezen. Welk formaat de posters hebben, dat is iets wat u als bedrijf zelf moet bepalen. U kunt kiezen voor grote posters drukken of kleinere posters drukken. Het hangt allemaal af van uw specifieke wens en wat de doelen van uw bedrijf zijn. Bij Slimdruk kunt u tevens op ieder moment een offerte aanvragen. Niet alleen staan wij voor u klaar voor posters drukken, wij zijn er ook voor u als u een bredere vraag heeft. Wij denken altijd met u mee over de mogelijkheden die bij uw bedrijf passen. Als u graag wilt weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn, dan kunt u via onze website een offerte aanvragen. Ook staat het u vrij om te bellen. U vindt ons telefoonnummer op de website van Slimdruk, te weten slimdruk.nl. Hier vindt u tevens alle informatie die nodig is voor het bedrukken van allerhande zaken. Onze website is ingericht op een manier zodat u zonder dat u contact met ons op hoeft te nemen, de bedrukking toch helemaal online kunt regelen. Daarvoor moet u echter wel even goed kijken naar de eisen. U wilt bijvoorbeeld posters drukken. U wilt op deze posters een bepaalde afbeelding hebben. Deze afbeelding levert u bij ons aan. Maar deze afbeelding moet dan wel aan bepaalde eisen voldoen. Op het moment dat u kiest voor een afbeelding die niet zo’n hoge resolutie heeft, dan kan dat ten koste gaan van de kwaliteit van het drukwerk. Zorg dus altijd voor:

  • aanlevering van de afbeelding
  • hoge resolutie foto’s
  • volledige weergave
  • 3 mm ruimte bij de randen
  • geef speciale wensen apart aan

Posters drukken voor bedrijven

Posters drukken voor bedrijven gebeurt bij Slimdruk. Onze klanten zijn tevreden met ons maatwerk en komen altijd weer bij ons terug. Dit heeft een aantal redenen en een van de belangrijkste redenen is dat wij snel en accuraat leveren. Wij zijn een betrouwbare partij en het is er ons alles aan gelegen om een goede service te bieden. Onze filosofie is: ‘alles is mogelijk’. Dat wil zeggen dat wij denken in oplossingen. Er komen regelmatig klanten bij ons die met een speciale vraag zitten. Posters drukken is namelijk lang niet het enige wat wij blij Slimdruk doen. Wij bedrukken ook verschillende soorten ander werk zoals flyers, brochures maar ook mokken en ander soort servies. Als u als bedrijf iets heel anders wilt laten bedrukken, schroom dan niet en neem gewoon contact met ons op. Een van onze medewerkers zal altijd kijken wat de mogelijkheden zijn die binnen ons bereik liggen. We kunnen dus gewoon aan de slag met uw speciale wensen. Wij zullen altijd proberen om er echt iets van te maken. Op onze website vindt u ook een kopje met veel gestelde vragen. Als u een vraag heeft en u twijfelt, kijk dan altijd eerst even onder het kopje veel gestelde vragen, want hier vindt u vast wel een antwoord op uw vraag. Als u de vraag niet vindt, dan belt u gewoon even en dan staat een van onze medewerkers u graag te woord. Samen vinden wij altijd wel een oplossing of een antwoord op uw vraag. Posters drukken bij Slimdruk is eenvoudig en snel. Wij zorgen er altijd voor dat u de posters snel geleverd krijgt. Een snelle levering vinden wij namelijk zeer belangrijk. Daar maken wij ons hard voor en daar gaan wij voor.

Slimdruk drukt posters op maat

Wilt u posters drukken? Voor posters drukken raden wij u altijd aan om te kijken naar onze mooie concepten. Wilt u posters drukken en heeft u al een ontwerp? Dan hoeft u dit ontwerp enkel aan te leveren op onze website. De rest wijst zich eigenlijk vanzelf. Door de jaren heen hebben wij onze website steeds meer toegespitst op onze klanten, zodat zij makkelijk en snel aan drukwerk kunnen komen. U kunt op onze website ook makkelijk en snel vinden waar uw afbeeldingen allemaal aan moeten voldoen, zodat het drukwerk van mooie kwaliteit is en u niet teleurgesteld zult zijn over het resultaat. Een van onze tevreden klanten vertelt graag zijn verhaal. Hij laat ieder jaar posters drukken voor een evenement dat hij samen met twee vrienden organiseert. Deze klant heeft een evenementenbedrijf en dit bedrijf loopt erg goed. “Wij hebben zelf altijd een heel duidelijk idee van hoe onze posters eruit moeten komen zien en wij hebben eigenlijk enkel het drukwerk nodig. Het handige aan de website van Slimdruk is dat je enkel de beelden hoeft aan te leveren. De rest gaat eigenlijk van zelf en dat vinden wij erg handig, want zo komt er geen partij tussen. Het online afhandelen en de snelle levering van Slimdruk is helemaal naar onze wens en wij raden dan ook iedereen aan die zaken wil laten bedrukken om naar Slimdruk te gaan voor drukwerk. Het is belangrijk om als bedrijf zichtbaarheid te hebben. Zeker een bedrijf dat feesten organiseert is gebaat bij veel aandacht en zichtbaarheid. Je wilt ten slotte wel dat mensen op je feestje komen. Dat is in ieder geval waar het bij ons bedrijf veel over gaat. Slimdruk is wat ons betreft de beste partij. Wij werken al jaren prettig samen met Slimdruk.