Prachtige locatie voor trouwfeest Enschede

Hotellansink - Trouwfeest EnschedeEen trouwdag is vaak één van de meest memorabele dagen in het leven van het echtpaar dat elkaar het ja-woord geeft. Bij deze prachtige gebeurtenis hoort natuurlijk ook een prachtige locatie voor het trouwfeest. Enschede en omgeving heeft gelukkig diverse locaties waar dit prachtig kan, maar er zijn maar weinig plekken waar u een zo compleet aanbod kunt krijgen als bij ’t Lansink in Hengelo. Bij ons kunt u namelijk alles op één locatie vieren. Wij zijn door de gemeente bevoegd als officiële trouwlocatie en daarnaast zijn wij zowel een lunchroom, restaurant als hotel. Een trouwfeest bij Enschede kunt u dus heel goed bij ons vieren omdat u dan alles gemakkelijk op één plek heeft. Wij hebben voor de late uurtjes een danszaal en loungeruimte zodat u gasten zich de hele dag door kunnen vermaken op uw trouwfeest. In Enschede en omgeving is ons etablissement dan ook een unieke plek omdat er niet veel andere plekken zijn waar u zowel kunt trouwens als kunt dineren en feesten. Voor uw trouwfeest in Enschede en omgeving kunt u rekenen op de diensten die ’t Lansink u kunnen bieden. Wij kunnen u voor een gunstige prijs een compleet aanbod doen waarbij u van ’s morgens tot ’s avonds bij ons terecht kunt en zelfs in onze 25 kamers overnachtingen kunt boeken voor u zelf en de gasten. Diners met meer dan 100 personen zijn voor ons geen probleem en ook het feest daarna kan met gemak bij ons worden gehouden. Een compleet trouwfeest in Enschede of de nabije omgeving kan dan ook het allerbest bij ons worden gehouden. Het is ook zeer handig dat u en uw gevolg niet de hele dag rond hoeven te rijden naar verschillende plekken. Alles is namelijk in één prachtig monumentaal pand zodat u geen tijd kwijt bent aan rondrijden. Voor een trouwfeest in Enschede en de directe omgeving kunt u dus het best even uitwijken naar ons hotel-restaurant ’t Lansink in Hengelo. Boek uw trouwfeest, of Enschede of Hengelo nou uw woonplek is, daarom vandaag nog via onze website of neem even contact met ons op via de telefoon voor de opties die wij kunnen bieden.

Trouwfeest Enschede in de buitenlucht houden

Naast onze prachtige faciliteiten binnen beschikken wij sinds kort ook over een eigen prachtige locatie buiten voor een trouwfeest. In Enschede en Hengelo zijn ook diverse andere locaties die prachtig zijn om te trouwen, bijvoorbeeld het Hof te Boekelo of Landgoed Singraven in Denekamp. Wij kunnen u dus aanbieden om bij ons pand buiten te trouwen, maar kunnen u ook een pakket aanbieden waarbij uw trouwfeest in Enschede of omgeving zal plaatsvinden en bijvoorbeeld de ceremonie bij ’t Lansink. Wij kunnen u ook alle zorgen uit handen nemen omdat u bij ons een zeer ervaren ceremoniemeester in kunt huren zodat uw trouwfeest in Enschede of omgeving u helemaal geen moeite meer kost. Bovendien worden ook uw naasten ontzien door het inhuren van één van onze ceremoniemeesters omdat zij al het werk op zich nemen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten zonder u zorgen te maken over bijzaken. Een prachtig trouwfeest in Enschede of de directe omgeving is dan zowel voor uzelf als voor uw familie een heerlijke en zorgeloze dag. Bijzonder is bovendien, als u er voor kiest om het diner bij ons te organiseren, dat wij beschikken over uitstekende chefs. Dit is wel bewezen toen wij een Michelin ster kregen. Naast een prachtig pand en uitstekende service bent u dus ook zeker van overheerlijk eten als u bij ons een trouwerij besluit te organiseren of te laten organiseren. U kunt uiteraard ook één van onze diensten en mogelijkheden boeken indien u dit wilt. Wij kunnen u onder andere al het onderstaande bieden maar uiteraard ook één van deze zaken:

  • Overnachting in bruidssuite
  • Stijlvol sit-down diner
  • Bruisend feest met DJ en lounge
  • Het ja-woord geven bij ons
  • Trouwerij op locatie in de buurt

Kijk dus vooral eens op onze site wat wij u allemaal kunnen bieden als het gaat om een trouwfeest in Enschede en de omgeving. Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar en zelfs via WhatsApp te bereiken.

Overnacht of dineer in een prachtig historisch pand

De historie van zowel ons pand als van de omliggende wijk is het vertellen absoluut waard en geeft uw trouwfeest in Enschede en omgeving nog wat extra cachet. Zoals u vast wel weet zaten er vroeger veel katoenweverijen en andere soorten industrie in Hengelo en de omgeving. Door de opkomst van de industrie gingen er meer en meer mensen in de stad wonen en daarvoor waren goede woningen nodig. Uit Engeland kwam het idee van tuindorpen overwaaien. Hierin wonen de mensen die in fabrieken bij elkaar in een zogenaamd tuindorp waar veel groen tussen de huizen staat en waar de mensen zich als het ware thuis voelen in een klein dorp binnen de stad. In Hengelo werd aan de hand van deze ideeën ’t Lansink gebouwd. Het theehuis, dus het soort van café en ontmoetingsplek, van deze wijk werd het pand waar wij heden ten dage in zitten. Als u dus op zoek bent naar een prachtige locatie voor een Trouwfeest in Enschede en de omgeving dan moet u zeker eens kijken wat wij u kunnen bieden. Door de historie te eren maar wel alles modern aan te kleden zult u bij ons uw ogen uitkijken.