Pruiken

Haarverlies kan erg vervelend zijn, vooral voor vrouwen is dit vaak een gevoelige kwestie en het is extra vervelend als dit het gevolg is van ziekte. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel goede pruiken en inzetstukken verkrijgbaar, zodat u toch niet met een geheel kaal hoofd of met kale plekken op uw hoofd rond hoeft te lopen. Welke mensen maken er nu vaak gebruik van pruiken? In de eerste plaats zult u nu waarschijnlijk denken aan die personen die de pech hebben gehad om kanker te krijgen en hiervoor chemotherapie hebben moeten ondergaan. Dit zorgt in veel gevallen voor haaruitval. De ziekte op zich is natuurlijk al vervelend genoeg, zonder dat u geconfronteerd wordt met het moeten rondlopen met een kaal hoofd. Dat zorgt er ook nog eens voor dat u door anderen nagestaard zult worden en dat mensen u hier vragen over gaan stellen. Dan is het wel heel erg fijn om gebruik te kunnen maken van goede pruiken, zodat u weer gewoon onopvallend over straat kunt gaan. Een andere ziekte die mensen aanzet tot het dragen van een pruik, is de ziekte Alopecia Areata, een grillige haarziekte die ervoor zorgt dat u al uw haar kunt verliezen. Ook dit is natuurlijk zeer vervelend en het is dan ook fijn als u hiervoor zeer realistische pruiken aan kunt schaffen, zodat u uw haarverlies kunt camoufleren. Ook brandwonden kunnen ervoor zorgen dat er op bepaalde plekken geen haar meer wil groeien. Daarnaast kan het soms ook zijn dat u niet hele pruiken nodig hebt, maar dat u op bepaalde plaatsen wel last hebt van haaruitval of van heel erg dun haar. Kleinere haarwerken kunnen dan een goede oplossing zijn. Daarmee kunt u zich een stuk zekerder voelen over uw uiterlijk en kunt u weer zelfverzekerd de straat op gaan, zonder dat u het idee heeft dat iedereen naar uw hoofd zit te kijken.

Verschil in pruiken

Wie wel eens een pruik heeft gezien, kan beamen dat er een groot verschil zit in de kwaliteit van de verschillende pruiken die er te verkrijgen zijn. Bij sommige is het zeer duidelijk dat het niet het eigen kapsel is, dan straalt de namaak er van af. Dit wilt u natuurlijk liever niet, u kiest juist voor pruiken omdat u minder op wilt vallen en dan is het wel zo prettig als deze niet van echt te onderscheiden zijn. Het is daarom altijd belangrijk om voor een product van een goede kwaliteit te kiezen. Bent u op zoek naar pruiken, dan is het bedrijf MoveHs zeker aan te raden. De oprichtster van deze onderneming, Viola de Vries, heeft zelf de ziekte Alopecia Areata en weet daardoor als geen ander hoe belangrijk het is dat het haarstuk niet van echt te onderscheiden is en dat het van een hoogstaande kwaliteit is. Ook weet zij dat voor een goed resultaat het belangrijk is om van echt haar gebruik te maken en niet te kiezen voor synthetische alternatieven. Daarnaast is een goede pasvorm natuurlijk ook van groot belang. Niets is immers zo vervelend als pruiken die niet goed op uw hoofd zitten. U bent dan de hele tijd bang dat deze scheef zullen zakken of dat ze in de wind af zullen waaien. Hier wilt u zich natuurlijk niet druk om hoeven te maken, u wilt er gewoon van kunnen genieten dat u weer haar op uw hoofd heeft. Dat kan alleen als u echt volkomen op de pruiken kunt vertrouwen.

Voordelen van MoveHs

Zoals gezegd kiest u voor de pruiken van MoveHs omdat deze van een zeer hoge kwaliteit zijn. Natuurlijk is dat een zeer belangrijke reden, maar er zijn meer redenen waarom u juist voor dit bedrijf zou kiezen:

  • deze onderneming maakt bij het vervaardigen van de pruiken alleen gebruik van de allerbeste kwaliteit echt Europees haar, zodat ze niet van echt te onderscheiden
  • de goede pasvorm zorgt voor een grote bewegingsvrijheid, u hoeft niet bang te zijn voor afglijden
  • de pasvorm en hoogstaande kwaliteit kunnen u weer het zelfvertrouwen geven dat u kwijt was geraakt door de haaruitval
  • het draagcomfort is zeer hoog, zodat u niet de hele dag bewust ermee bezig bent dat u een haarwerk draagt
  • de kapconstructies zijn uitstekend
  • de medewerkers hebben een grote expertise op dit gebied en kunnen hierdoor zorgen voor maatwerk en voor speciale ontwerpen

Bent u op zoek naar pruiken en wilt u eens de mogelijkheden van MoveHs bekijken, dan kunt u hen bezoeken in Enschede of in Almere. Natuurlijk is het niet altijd mogelijk dat u zelf naar hen toekomt, vanwege de ziekte die u hebt. Daarom is het bij hen ook mogelijk dat zij een bezoek aan u brengen bij u thuis of zelfs in het ziekenhuis om de mogelijkheden die er zijn met u te bespreken. Hierdoor hoeft u dus niet te wachten tot u genoeg aangesterkt bent om op zoek te gaan naar pruiken. Het fijne is bovendien dat zij er voor kunnen zorgen dat u binnen een week een pruik van echt haar tot uw beschikking hebt. Nu denkt u misschien dat dit wel heel prijzig zal zijn, maar bij MoveHs hebben ze voor ieder budget producten en bovendien zijn zij SEMH gekwalificeerd. Ze hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten, waardoor de kans groot is dat u hiervoor een vergoeding krijgt. Als u op zoek bent naar pruiken kunt u dus echt het best naar MoveHs gaan.