Sim only vergelijken doe je bij simonly.

Maandelijks betalen honderdduizend Nederlanders teveel voor hun telefoon abonnement. Ze kiezen voor een reguliere toestelbundel met een vaak te hoge combinatieprijs. Veel voordeliger is echter een sim only,  je betaalt dan alleen nog voor een bundel in plaats van een bundel én toestel. Het is zeker voordeliger als je besluit de kosten van de verschillende aanbieders en abonnementen met elkaar te vergelijken. Op de website van simonly kun je gemakkelijk en snel sim only vergelijken. Door een sim only te vergelijken met andere opties zorg je ervoor dat je de beste prijs betaalt voor jouw abonnement. 

Een sim only abonnement; wat houdt dit in?

Bij een sim only abonnement ontvang je niet een telefoon die je tijdens je abonnement mag of kan gebruiken, je ontvangt enkel en alleen een simkaart. Deze abonnementsvorm is voor mensen die bijvoorbeeld nog een telefoon ter beschikking hebben die nog goed werkt en daarom alleen een nieuw abonnement willen hebben. Een sim only is dus ideaal aan te schaffen wanneer je bijvoorbeeld enkel van abonnement wil switchen, de nieuwe simkaart kan gewoon in je oude toestel.

Het aanschaffen van een sim only heeft veel voordelen. Dankzij deze voordelen kan de klant genieten van alle vrijheid en flexibiliteit die een sim only abonnement je biedt. Belangrijk is eerst om je sim only te vergelijken met andere opties. Enkele voordelen van een sim only abonnement zijn:

  • Het is maandelijks aanpasbaar. Dit is een groot voordeel wat voor veel mensen een grote rol speelt. Je kunt je bundel verhogen wanneer je verwacht veel te bellen en/of sms’en of je bundel te verlagen wanneer je verwacht minder internet te gebruiken. Je kunt dit ook aangeven wanneer je je gewenste sim only gaat vergelijken met andere providers.
  • Het is niet alleen maandelijks aanpasbaar, het is ook maandelijks opzegbaar. Belangrijk is dat je wel op let of het mogelijk is bij de gewenste provider. Dit kun je allemaal nagaan door je sim only te vergelijken met een sim only van een andere provider.
  • Het aanschaffen van een sim only is veel goedkoper dan een regulier mobiel abonnement. Een regulier mobiel abonnement heeft tegenwoordig als kenmerk dat het torenhoge rekeningen met zich meebrengt. Je betaalt bij zo’n abonnement namelijk niet alleen voor de bundel, je betaalt ook voor de dure en nieuwe telefoon die je er bij ‘kreeg’. 

Een sim only abonnement kiezen dat past bij jou

Je weet precies wat je nodig hebt en wat je verwacht te gebruiken aan data, bellen en sms’en. Veel aanbiedingen of bundels van providers lijken op elkaar. Maar welke past het beste in het gewenste plaatje? Hier kom je achter door de sim only te vergelijken op de website van simonly. Door je sim only te vergelijken op bijvoorbeeld looptijden kun je flink besparen. Wanneer je je sim only gaat vergelijken en je komt er alsnog niet uit welke sim only nou past, kun je zelfs op de website van simonly je eigen abonnement helemaal samenstellen. Hierdoor kun je de situatie creëren die voor jou niet alleen het handigst, maar ook het voordeligst is. 

Twijfel jij ook welke sim only abonnement bij jou past? Gooi die twijfel weg door op de website van simonly.com de sim only te vergelijken waar jij over twijfels met een tiental andere providers!