Stahulp; wissel genoeg van houding

Welkom bij staandwerk.nl waar wij ons volledig hebben toegelegd op ergonomische kantoormeubelen. Een gezonde geest, huist in een gezond lichaam en daarom dient u iedere dag bewust te zijn van uw werkhouding. U brengt veel tijd werkend door en daar moet dan ook voldoende aandacht aan worden besteed. Met een stahulp van staandwerk.nl heeft u de mogelijkheid om zittend en staand werk gemakkelijk af te wisselen. De stahulp biedt daarnaast de perfecte ondersteuning om uw benen en rug te ontlasten waardoor u prettiger werkt en u zich langer kunt concentreren. Wanneer u lang in dezelfde houding verkeerd, dan is dat niet goed voor het lichaam. U kunt op den duur veel last krijgen van nek en schouders. Hoe de problemen zich vertalen hangt sterk af van uw voorkeurshouding. Bijna iedereen heeft een voorkeurshouding. Dat betekent dat hij of zij geneigd is om een bepaalde kant op te leunen met als gevolg dat de spieren in het lichaam eenzijdig belast worden. Goede bureaumeubelen zoals een goede werkstoel, stahulp en verstelbare tafels kunnen er voor zorgen dat deze fysieke klachten tot het minimum worden beperkt. Bij staandwerk.nl richten wij ons precies hierop. Mocht u op een werkplaats werken waar u veel afwisselend werk doet en het staan en zitten dus ook wordt afgewisseld, bekijk dan eens de mogelijkheden van een stahulp. Wellicht is deze hulp wel wat voor u! Wij kunnen de stahulp helemaal op maat voor u maken. Dat is een service die wij u bieden, en dat geldt niet alleen voor de stahulp maar tevens voor de werkstoelen en andere producten. Laten we eens met u bespreken waar u op moet letten als het gaat om een goede werkhouding:

  • zorg ervoor dat u voldoende van houding verandert tijdens het werken
  • zorg voor een goede stoel of stahulp en stel deze helemaal op maat in
  • een comfortabele zithouding wordt bereikt door de juiste instellingen
  • zorg er altijd voor dat u uw schouders ontspant wanneer u zit
  • zorg ervoor dat uw armen en benen een hoek van 180 graden maken

Stahulp voor iedereen

Een stahulp van staandwerk.nl is er voor iedereen die wil zorgen voor een goede houding. Wij stellen met plezier een stahulp op maat voor u samen. Natuurlijk is het samenstellen van de hulp iets wat wordt toegespitst op uw persoonlijke voorkeuren en de werkzaamheden die u dient te verrichten. De voordelen van het gebruik maken van een stahulp zijn dat u meer comfort ervaart tijdens het werken. Dat zorgt er weer voor dat u zich langer en beter kunt concentreren. Door de ergonomisch gevormde zitting zal u meer in balans komen. Daarbij is de stahulp altijd aan te passen. U kunt de zithoek en hoogte makkelijk instellen. Het zadel van de stahulp is gemaakt van een zeer zacht materiaal genaamd ‘polyurethaan’. Veel bedrijven hebben te maken met werk waarin staan en zitten wordt afgewisseld. Wanneer dat het geval is, kunnen mensen wel wat extra ondersteuning gebruiken. Deze hulp is perfect toe te passen op werkplekken waar niet veel beenruimte is. Natuurlijk is het niet goed voor het lichaam om lang te zitten, maar het is ook niet goed voor het lichaam om heel erg lang te staan. Het gaat allemaal om balans. Als er in zowel de zithouding als de staande houding een goede balans kan worden aangebracht door in de staande houding een stahulp te gebruiken en door in de zittende houding een goede werkstoel te gebruiken dan zijn dat optimale omstandigheden en dat is ontzettend goed voor het lichaam. Het voordeel is – en dat zult u in de praktijk al snel merken – dat u zich vele malen beter en langer op uw werk kunt concentreren. De laatste jaren ziet de overheid er strenger op toe dat er op de werkvloer voor een gezond klimaat wordt gezorgd. Daarmee wordt bedoeld dat er ergonomische stoelen en meubels worden gebruikt. Voor dergelijke ergonomische meubels bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Bekijk op uw gemak ons gehele assortiment. De juiste meubels kiezen is de beste keuze voor iedereen die graag goed wil werken en zich goed wil voelen op de werkvloer.

Meer informatie

Het is goed om meer te leren over wat u wel en niet moet doen als het gaat om de juiste lichaamshouding. Voor de industriële werkplek leveren wij producten die bijdragen aan meer comfort en een gezondere werkhouding. Hierbij moet u denken aan de eerder besproken stahulp, maar ook de industriestoel is zeer geschikt en vormt een toevoeging op een dergelijke werkomgeving. Niet alleen leveren wij stoelen en hulpen om het staan makkelijker te maken en bij te dragen aan het comfort op de werkvloer, ook kunt u bij ons terecht voor ergonomische matten. Iedere werkplek is anders en vraagt om andere aanpassingen. Daarom geven wij u graag advies op maat als het gaat om het maken van de juiste keuzes voor uw werkplek. 36% van alle werknemers in Nederland verrichten dagelijks meer dan twee uur staand werk. Vaak gaan die uren ongemerkt voorbij, echter lang staan is niet goed als er niet op de houding wordt gelet. Niet alleen voorkomt u door het aanschaffen van een of meerdere van onze producten dat u last krijgt van het lichaam, ook zorgt u voor een betere sfeer op de werkvloer doordat mensen zich beter voelen. Dat is wat u wilt! Neem contact met ons op voor meer informatie.