Stap nu over op glasvezel internet

Internet is nog nooit zo snel geweest als deze nieuwe methode van internet levering. Als u zich ook altijd zo ergert aan instabiele internetverbindingen of langzaam internet dan is het een perfecte stap om over te gaan op glasvezel internet. Een perfecte aanbieder voor glasvezel internet in Nederland is DSD business internet. Zoals de naam al zegt zijn ze vooral gericht op het aanbieden van glasvezel internet voor bedrijven. Vooral voor bedrijven is langzaam en instabiel internet namelijk heel erg. Dit kan voor een bedrijf heel erg duur zijn omdat mensen niet kunnen werken of omdat opdrachten zo niet op tijd kunnen worden afgerond. Kortom, investeren in een goede internet verbinding verdient zich gemakkelijk terug voor een bedrijf. Enkele van de grootste voordelen van glasvezel internet nemen voor uw bedrijf staan hieronder.

  • U heeft altijd super snel internet. Ook als veel mensen tegelijk gebruikmaken van de internet verbinding blijft de snelheid even hoog.
  • De kwaliteit van glasvezel internet is constant hoog. Zelfs als veel apparaten tegelijk gebruik maken van de internet verbinding blijft de verbinding sterk.
  • Uploaden en downloaden gaat beide met een hele hoge snelheid. Zo hoeven uw werknemers niet meer lang te zitten wachten bij het versturen van grote e-mails of het openen van complexe bestanden.
  • U heeft een vrije provider keuze voor het internet in Nederland.

Zakelijk glasvezel internet bij DSD business internet

Zoals hierboven is uitgelegd kan het vele grote voordelen voor uw bedrijf hebben om een stabiele glasvezel internet verbinding van hoge kwaliteit aan te schaffen. Bij DSD business internet bieden ze u deze mogelijkheid en kunt u ook nog eens zelf uw provider kiezen. Enkele van de grote providers waar ze abonnementen voor aanbieden zullen we even kort toelichten. Allereerst is er natuurlijk KPN. Jaren geleden is KPN begonnen met het aanbieden van telefoon en internet. Ze zijn sindsdien ook marktleider hierin. KPN heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in het aanleggen van een groot glasvezel internet netwerk. Door dit grote netwerk kunt u via KPN een betrouwbaar glasvezel pakket aanvragen die van hoge kwaliteit is. Hiernaast is er ook Reggefiber. Dit bedrijf is van oorsprong Nederlands en heeft zich de laatste jaren gericht op het aanleggen van glasvezel bekabeling door heel Nederland. Hierin zijn ze in eerste instantie vooral gericht op het aanleggen van glasvezel bekabeling in woonwijken en centrum gebieden. De bedrijven die hier in de buurt liggen worden hier echter ook aangesloten. Als u in een dichtbevolkt gebied zit met uw bedrijf kan Reggefiber dus een goede leverancier voor u zijn. Dan is er ook nog Ziggo, deze leverancier is vooral bekend om de levering van internet, telefonie en televisie. Maar sinds enkele jaren bieden ze ook zakelijk glasvezel internet aan. Doordat ze alleen gericht zijn op glasvezel voor zakelijk gebruik is het een uitermate geschikte keuze voor uw bedrijf om dit te kiezen. Ook Tele2 biedt zakelijk internet via glasvezel aan. Het grote landelijke netwerk van glasvezelbekabeling van Tele2 maakt het de op een na grootste aanbieder in Nederland. Bij Tele2 weet u vrijwel zeker dat ze u internet kunnen leveren, waar u ook zit. Doordat ze recentelijk een vernieuwing van hun netwerk hebben gedaan dat nodig was voor digitale televisie is ook glasvezel internet sterk verbeterd. Eurofiber is een andere aanbieder van internet via glasvezel. Dit bedrijf is enkel gericht op het leveren van glasvezel diensten voor zakelijk gebruik. DSD business internet werkt naar alle tevredenheid al jaren met hen samen. Doordat Eurofiber enkel gericht is op zakelijk gebruik van de glasvezelaansluitingen zijn de diensten goed aangesloten op wat u als ondernemer nodig heeft. Als laatste is er dan nog UNET. Ook UNET is een van de top 5 glasvezel internet aanbieders. Het is gevestigd in Almere en is daarom daar het meest bekend, maar ook in de rest van Nederland zijn ze in opkomst. Het fijne aan de glasvezelaansluitingen van UNET is dat ze zeer hoge bandbreedtes aanbieden tegen zeer scherpe tarieven. Door deze hoge bandbreedtes kunt u zeer snel internetten met veel mensen tegelijk. Voor elk bedrijf is dit natuurlijk een van de belangrijkste dingen. Het kan bij een onderneming niet zo zijn dat meerdere mensen op een netwerk een probleem oplevert, dit is precies wat er elke dag gebeurd. UNET is dus voor de grotere bedrijven een goede uitkomst.

Waarom DSD business internet?

DSD business internet is voor iedere bedrijf de perfecte oplossing wat internet betreft. Het snelle glasvezel internet dat ze leveren kan iedere bedrijf tijd en geld besparen. Zoals gezegd bent u vrij in het kiezen van uw provider, worden de upload én download snelheden significant verbeterd, wordt de internet snelheid enorm verhoogd en gebeurd dit alles met een zeer hoge kwaliteit. Maar DSD business internet levert niet alleen glasvezel internet in Nederland. Ook voor netwerkdiensten die gebaseerd zijn op ADSL, SDSL en glasvezel kunt u bij hen terecht. Hiernaast bieden ze ook diensten die internet ondersteunend zijn. Zoals webhosting, anti-virus en anti-spam diensten. Maar ook voor het beveiligen van uw bedrijfsnetwerk kunt u bij hen terecht. Kortom, voor alles wat internet betreft kunt u met uw bedrijf DSD business internet inschakelen. Als u nog vragen heeft kunt u naar de website gaan waar u een telefoonnummer en een email adres zult aantreffen. Voor mensen die specifieke vragen over hun bestaande aansluiting hebben is er een speciaal nummer, dit doen ze omdat het de effectiviteit van het bedrijf vergroot.