Stevia zoetjes kiezen

Mensen houden van eten. Eten is lekker, en laten we eerlijk zijn, zonder eten kunnen we niet leven. Maar mensen houden niet alleen van eten omdat het ons in leven houdt. Mensen houden ook van eten omdat ze genieten van de lekkere smaak. Als we te veel eten, raakt het doel van voeding uit het zicht en kunnen we in sommige gevallen verslaafd raken aan stoffen die niet goed voor ons zijn. Dat leidt dan weer tot overgewicht en daar voelen we ons niet goed bij. Hoe lossen we dat probleem op? Omdat we de laatste decennia door de inname van veel suikers allemaal een beetje de dik werden, werd er iets uitgevonden wat onze verslaving aan suikers in stand moest houden, maar wat tegelijkertijd zou zorgen dat we niet meer dik werden. De liters Cola light waren niet aan te slepen en de suikers die ons dik maakten werden vervangen door zoetstoffen. Allemaal goed en wel, maar we kwamen er ook achter dat deze zelf gefabriceerde stoffen helemaal niet goed voor ons waren. Na verloop van tijd ontdekten we zelfs dat zoetstoffen kankerverwekkend waren en dat het wellicht zelfs beter was het gewoon bij normale suiker te houden. Stevia zoetjes vormen, net als de zoetstoffen die we in light producten aantreffen, een alternatief op suiker. Stevia zoetjes verschillen echter van onnatuurlijke zoetstoffen op een cruciaal vlak en dat is dat Stevia zoetjes van een plant afkomstig zijn die natuurlijk zoetstoffen bevat. We kennen allemaal wel het zoethout waar kinderen vroeger aan knauwden. U kunt de smaak van Stevia wel vergelijken met deze smaak. De zoetmakende stof van Stevia zoetjes komt uit de bladeren van een plant die voornamelijk in Paraguay groeit. Van naturen bevat deze plant zeer hoge doseringen die moeten worden verdund als ze worden gebruikt voor Stevia zoetjes. De Stevia zoetjes komen in verschillende vormen. U kunt ze gebruiken in kleine tabletjes om uw koffie of thee mee te zoeten. Wij verkopen tal van gezonde Stevia gezoete producten zoals:

  • beleg voor op brood: chocolade pasta en jam
  • Stevia zoetjes om uw koffie of thee een zoete smaak te geven
  • Stevia poeder om te gebruiken in de yoghurt
  • gezonde dranken op een natuurlijke manier gezoet met Stevia
  • verschillende andere producten waar u uit kunt kiezen vrij van gluten

Stevia zoetjes: bewustzijn is belangrijk

U kunt Stevia zoetjes ook krijgen in poedervorm en dan is het bijvoorbeeld weer geschikter om te gebruiken in de yoghurt of bij het koken als u een lekker zoete smaak aan een bepaald gerecht wilt geven. Waar u ook voor kiest, zorg dat u bewust kiest. Dat is iets waar wij namelijk zeer veel belang aan hechten. Denk er altijd over na wat u in uw lichaam stopt en zorg dat u weet wat de impact kan zijn. Nog even wat verdiepende informatie over Stevia zoetjes en waar Stevia nu eigenlijk vandaan komt. Om er echt achter te komen wat de impact van bepaalde stoffen is, moet er vaak jaren lang onderzoek worden gedaan naar een product. De man die deze taak op zich heeft genomen met betrekking tot Stevia zoetjes en de plant waarvan het product afkomstig is, is professor Geuns. Hij ontdekte na jaren van onderzoek dat de plant zeer stabiel is en dat het nauwelijks nadelen kent ten opzichte van de chemische producten die we gebruiken in veel frisdrank en andere producten om te voorkomen dat we dik worden van echter suikers. Omdat de structuur van de stof stabiel is, zal het geen rare vormen aannemen. Het poeder kan tot driehonderd graden worden verwarmd. Het product bevat bovendien nauwelijks calorieën en is niet slecht voor de tanden zoals natuurlijk wel geldt voor suikers en nepsuikers die op een chemische manier zijn opgebouwd. Deze twee laatst genoemde tasten namelijk de laag glazuur op uw tanden aan waardoor mensen erg ongezonde tanden krijgen en veel meer risico’s lopen op ontstekingen en gaatjes in de kiezen. Suiker en zoetstoffen tasten het afweersysteem aan en u kunt dan ook altijd beter kiezen voor Stevia zoetjes als u de bewuste en beste keuze wilt maken.

Meer voordelen van Stevia zoetjes

Zoals gezegd is Stevia een natuurlijk product met een stabiel karakter dat, in tegenstelling tot suiker en nepsuikers, de tanden niet aantast en weinig calorieën bevat. Maar er zijn meer voordelen. Hoge concentraties van Stevia zouden nog andere effecten hebben zoals het verlagen van de bloeddruk van mensen die last hebben van een hoge bloeddruk. Ook zou Stevia een positief effect kunnen hebben op aderverkalking. Het onderzoek dat wordt gedaan naar de effecten van Stevia is nog steeds in volle gang maar is zeer veelbelovend en we zullen de komende jaren merken dat het product in veel meer vormen te krijgen zal zijn. Wij moedigen deze ontwikkelingen als bedrijf maar wat graag aan en zullen u altijd op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied en de producten die er te krijgen zijn. Als u graag de gezonde keuze maakt, dan nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te nemen op onze website en te kiezen voor onze gezonde producten die geen gluten en onnatuurlijke suikers bevatten. Wij geloven namelijk dat alles wat we nodig hebben en meer door moeder natuur verstrekt wordt! Kijk online en kies bewust voor onze gezonde producten.