Vakkundig autobedrijf Almelo

Hebt u schade aan uw auto en wilt u hiermee graag naar een gerenommeerd autobedrijf? Almelo is de plek waar u woont en wilt u ook het liefst een garage dicht bij u in de buurt hebben? Dan is het heel goed dat wij u even treffen, want aan ons hebt u namelijk een zeer betrouwbaar autobedrijf. Almelo is bovendien de plek waar u ons kunt vinden, dus dat komt mooi uit. Bovendien maakt dit alles makkelijk. Als er dan iets aan de hand is met uw vierwieler, dan hoeft u niet heel ver te reizen om de wagen naar de garage te brengen. Aan Bennie Wilmink hebt u dus in die zin een goed autobedrijf. Almelo, Enschede, Ambt Delden en enkele plaatsen in de omgeving behoren tot ons werkgebied. Dus als u hier woonachtig hebt, dan hebt u het maar getroffen. De weg naar ons is dan helemaal niet lang. En dat scheelt! Dus bent u nog op zoek naar een nieuw autobedrijf? Almelo is de plaats waar u dit graag vinden wilt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En alleen dit vormt al genoeg reden om voor ons te kiezen. Als u met ons in zee gaat, profiteert u bovendien van een geweldige service. Wij denken altijd met onze klanten mee en wij vinden ook dat u dit moet kunnen verwachten van een autobedrijf. Almelo is ons thuis en daar kunt u ons dus vinden! Twijfel niet langer, want van twijfelen is nog nooit iemand beter geworden. Het is veel slimmer om vandaag nog een knoop door te hakken om te kiezen voor ons ervaren autobedrijf. Almelo is onze vestigingsplaats. Neem een kijkje op onze website benniewilmink.nl om meer te weten te komen over wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant bij ons! Tot ziens!

Op zoek naar een goed autobedrijf? Almelo heeft het

Veel mensen denken dat zij in hun zoektocht naar een persoonlijk en professioneel autobedrijf Almelo beter over kunnen slaan. Toch is niets minder waar, omdat u hier garage Bennie Wilmink treft. Hier vindt u altijd:

  • zeer klantvriendelijke monteurs
  • de mogelijkheid om vragen te stellen als u iets niet helemaal begrijpt
  • aantrekkelijke tarieven, zodat u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee
  • een fantastische service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • een relaxte sfeer, waarbij het u aan niets ontbreekt
  • en nog veel meer

Wij zijn werkelijk van alle markten thuis. Wij kunnen dan ook niet alleen zeer goed auto’s repareren, maar ook hebt u aan ons een zeer klantgericht autobedrijf. Almelo kent natuurlijk nog wel meer autobedrijven, maar alleen bij ons wordt u geduldig en vriendelijk geholpen. Bovendien nemen wij altijd even de tijd voor een praatje, zodat wij u ook leren kennen. En dat zegt meteen al genoeg over ons als autobedrijf. Almelo en Enschede zijn de grote plaatsen waarin u vestigingen van ons kunt vinden. Dus als u daar woont, dan weet u nu bij welke garage u het beste terecht kunt. Aarzel dus niet langer en breng vandaag nog een bezoekje aan de site van ons autobedrijf. Almelo is uw woonplaats? Dan kunt u bijna niet meer om ons heen als u een geschikt adres wilt vinden waar u op een persoonlijke manier geholpen wordt als u bijvoorbeeld autopech hebt. Wij staan simpelweg te allen tijde voor u klaar. Als autobedrijf Almelo kunt u dan ook echt op ons rekenen.

Een nieuwe auto of een occasion kopen?

Ook als u geen autopech heeft, maar juist graag gewoon een nieuwe bolide aan wilt schaffen, dan bent u bij Bennie Wilmink aan het goede adres. Wij handelen namelijk in zowel spiksplinternieuwe als in gebruikte auto’s. Dus wat u ook zoekt, bij ons zult u altijd wel iets van uw gading vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • de nieuwe Suzuki Celerio
  • de prachtige Mitsubishi Space Star
  • of een van de vele modellen van het Franse merk Citroën?

Bij ons vindt u het allemaal. Wij durven dan ook gerust te stellen dat wij geen nee te koop hebben op dit vlak. Wilt u eerst even kijken of het wat voor u is? Dan kunt u een proefrit aanvragen bij ons autobedrijf. Almelo en omstreken kunt u dan even rustig verkennen in uw toekomstige auto, zodat u weet of dit model iets voor u is. Daar doen wij beslist niet moeilijk over als autobedrijf. Almelo heeft natuurlijk vele andere autobedrijven, waar u ook terecht zou kunnen, maar alleen bij ons kunt u profiteren van vele extra services. Klinkt dit u echt als muziek in de oren en zou u wel met ons in zee willen gaan? Maar wilt u eerst nog even wat vragen stellen aan ons autobedrijf? Almelo is de plek waar u woont? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt dit doen door ons even te bellen, ons een e-mail te sturen of door contact op te nemen via benniewilmink.nl. Het is maar net wat u het prettigste vindt. Wij hopen u in ieder geval binnenkort te mogen begroeten bij ons autobedrijf. Almelo is de plaats waar wij gevestigd zijn.