Voordelig parkeren op luchthavens

Als u met het vliegtuig op vakantie of op een zakenreis gaat, loopt u altijd tegen hetzelfde dilemma aan: het parkeren van uw auto. Parkeren is meestal duur en u wilt niet het risico lopen dat er in uw auto wordt ingebroken, dus uw auto moet wel op een veilige plek staan. U kunt ook met het openbaar vervoer gaan, maar daar zitten ook nadelen aan. U bent dan gebonden aan de tijd waarop de trein of bus vertrekt en hebt dus minder vrijheid om uw eigen planning te maken. Verder moet u, zeker als u voor langere tijd weggaat, veel bagage meesjouwen. Een ander probleem is: wat als het openbaar vervoer vertraging heeft? U wilt niet het risico lopen uw vlucht te missen. Gelukkig biedt Book Airport Parking nu de oplossing: voordelig parkeren op vliegvelden. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie, zonder tegen een dikke rekening op te zien bij terugkomst. Naast voordelig parkeren vindt u via Book Airport Parking veilig en betrouwbare parkeerplaatsen, waardoor u zich tijdens uw vakantie geen zorgen hoeft te maken over de auto. In het volgende zal eerst uitgelegd worden wat Book Airport Parking voor u kan betekenen en wat de voordelen zijn van parkeerruimte zoeken via de website. Vervolgens zal er een voorbeeld gegeven worden van het zoeken van parkeerruimte bij een luchthaven.

Hoe werkt voordelig parkeren bij Book Airport Parking?

Book Airport Parking vergelijkt en zet dan voor u de betrouwbare parkeeraanbieders op luchthavens in Europa op een rij. Ze kijken naar de prijs – biedt de parkeeraanbieder daadwerkelijk een goedkoop tarief? – en betrouwbaarheid – is uw auto veilig? – van aanbieders en zetten hun bevindingen op een rijtje. Zo kunt uw voor elke luchthaven de beste mogelijkheden tot voordelig parkeren vinden. U kunt op de website van Book Airport Parking informatie vinden over voordelig parkeren bij de belangrijkste vliegvelden van Europa. Maar niet dat alleen: u vindt ook algemene informatie over het vliegveld en de autoroute ernaartoe. Deze twee zaken kunt u echter ook via andere wegen vinden. Het gaat u natuurlijk om het voordelig parkeren. Voor elk vliegveld worden de mogelijkheden hiertoe gegeven. Ook worden er tips gegeven over bijvoorbeeld acties, manier van betalen en het belang van reserveren. Daarnaast worden er mogelijkheden voorgesteld voor gratis parkeren. Hierbij worden ook de risico’s gegeven: het kan bijvoorbeeld gaan om onbewaakte parkeerplaatsen, waarbij er risico is op diefstal en vandalisme. Book Airport Parking is hier eerlijk over en vraagt zich dan ook af of gratis parkeren het waard is dit risico te nemen. Een aantal voordelen van voordelig parkeren met behulp van Book Airport Parking zijn hierboven al genoemd. Ten eerste wordt u voordelig parkeren voor de laagste prijzen aangeboden. Ten tweede selecteert het bedrijf de topaanbieders van voordelig parkeren voor de belangrijke vliegvelden in Europa. Deze topaanbieders worden geselecteerd op prijs, maar ook op veiligheid en betrouwbaarheid. Dit hangt samen met het derde voordeel: als u parkeerruimte zoekt via Book Airport Parking bent u verzekerd van veilige parkeerruimte bij een betrouwbare parkeeraanbieder. De website van de parkeervergelijker is erg overzichtelijk. De website vraagt u waar u voordelig parkeren wilt, waarbij u kunt kiezen uit de volgende vliegvelden:

  • Brussels Airport
  • Münster Osnabrüch
  • Dortmund Airport
  • Airport Weeze
  • Düsseldorf Airport
  • Groningen Airport Eelde
  • Maastricht Aachen Airport
  • Rotterdam The Hague Airport
  • Eindhoven Airport
  • Schiphol

Komt u er echter niet helemaal uit en heeft u hulp nodig, of wilt u graag meer informatie over voordelig parkeren op luchthavens? Dan kunt naar de website gaan (http://www.book-airport-parking.com/voordelen-parkeren/), in het ‘Bel mij terug’ venster uw naam en telefoon invullen en dan zal Book Airport Parking u bellen zodat u uw vraag kunt stellen. U kunt ook het contactformulier invullen met een vraag of opmerking. U vindt op de website ook de contactgegevens van het bedrijf, dus u kunt, als u liever een e-mail stuurt, via het e-mailadres dat daar gegeven wordt een e-mailtje sturen als u een vraag of opmerking heeft. Ook staat het telefoonnummer vermeld, dus u kunt ook zelf bellen als u een dringende vraag heeft.

Een voorbeeld

Stel, u wilt parkeren op luchthaven Schiphol. Om voordelige parkeermogelijkheden te vinden bezoekt u de website van Book Airport Parking en selecteert u in het ‘Ik wil parkeren in’ venster ‘Amsterdam’. Vervolgens klikt u op ‘Vind!’. De website geeft u algemene informatie over vliegveld Schiphol, maar gaat al gauw over op de reden waarom u de website bezoekt: het voordelig parkeren. De mogelijkheden tot voordelig parkeren worden gegeven. Zo wordt er verteld dat er veel mogelijkheden zijn voor zowel kort als lang parkeren, en zowel buiten als op luchthaven Schiphol. Ook wordt u verteld dat parkeren op sommige plekken verboden, bijvoorbeeld op plekken voor laden en lossen. Verder wordt informatie gegeven over parkeerplaatsen voor minder validen. Bovendien vertelt de website u uiteraard voor welke tarieven het voordelig parkeren op en rondom Schiphol kan. Volgens de website is het verstandig om te reserveren als u voordelig parkeren wilt op luchthaven Schiphol. Ook wordt informatie over de autoroute naar Schiphol gegeven, wat natuurlijk relevant is als u met de auto komt. Tenslotte vertelt Book Airport Parking u wat de mogelijkheden zijn voor gratis parkeren. Hier zitten, zoals eerder genoemd, echter nadelen aan. De plekken zijn meestal minder veilig dan betaalde parkeerplaatsen en ze zijn doorgaans verder verwijderd van het vliegveld. Voordelig parkeren wordt dan ook aangeraden boven gratis parkeren.