Waar kunt u het beste nieuwe trucks kopen?

Ons transportbedrijf heeft de afgelopen jaren flink geboerd en dat betekende dat wij het afgelopen jaar maar liefst twee nieuwe trucks konden aanschaffen. De vraag van onze klanten was namelijk hoog en wij kregen ook te horen dat deze vraag hoog zou blijven, dus konden wij het risico wel wagen om nieuwe trucks aan te schaffen. Het was al een heel lange tijd geleden dat wij trucks hadden aangeschaft, dus wij wisten niet meer precies waar wij het beste konden aankloppen wanneer wij voor een goede prijs trucks wilden kopen. Wij hebben daarom gekeken wat onze collega’s altijd deden wanneer zij nieuwe trucks nodig hadden. Wij hebben toen van meerdere mensen in onze omgeving gehoord dat wij het beste een keer naar de site van hesselink-trucks.nl konden gaan. Deze site heeft namelijk allerlei mooie trucks beschikbaar en bovendien worden deze trucks altijd voor goede prijzen verkocht. Aangezien wij zoveel mensen zo enthousiast hadden horen praten over deze site, wilden wij graag even een kijkje nemen op deze pagina en wij hebben toen gezien dat wij hier inderdaad heel veel moois konden kopen. Wij hebben met veel plezier door het aanbod gebladerd en al snel hadden wij een aantal trucks op het oog die voor ons bedrijf heel geschikt zouden zijn. Wij hoefden in principe enkel en alleen maar de trucks te kopen bij dit bedrijf omdat wij zelf de opleggers al hadden. Wij moesten er dus wel zeker van zijn dat de oplegger ook zou passen op de trucks die wij op het oog hadden. Wij hebben daarom even besloten om met een van de mensen van dit bedrijf te gaan praten zodat wij goed konden worden voorgelicht over de mogelijkheden die men allemaal te bieden had. Wij hebben toen met een heel vriendelijke medewerker gesproken en deze heeft ons heel goed uitgelegd welke mogelijkheden er allemaal interessant waren voor ons. Dat was heel prettig om te merken omdat wij op deze manier een weloverwogen keus konden maken. Wij hebben daarom ook al heel snel een goede deal weten te sluiten. 

Wij kochten hier twee heel goede trucks

Wij hebben ons goed laten voorlichten en wij hebben ook laten weten wat onze eisen waren. De mensen van hesselink-trucks.nl hebben er vervolgens alles aan gedaan om ons goede trucks te leveren en ik kan u zeggen dat wij zo een heel goede deal hebben weten te sluiten. Ik ben daarom ook uitermate tevreden over de geleverde service van het bedrijf. Daar komt nog bij dat wij twee heel goede trucks hebben kunnen kopen bij dit bedrijf waardoor wij nu vele jaren weer vooruit kunnen. 

Bekijk het aanbod ook een keer

Mocht u ook toe zijn aan een nieuwe vrachtwagen, dan kan ik u de site van hesselink-trucks.nl van harte aanbevelen. U kunt hier namelijk:

  • Bekijken welke wagens men momenteel in het aanbod heeft
  • Meer lezen over de wagens die men aanbiedt
  • Contact opnemen met een van de specialisten van dit bedrijf 

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan want wij hebben nu twee heel goede vrachtwagens.