Waarom een total body scan?

Waarom zou u een total body scan laten doen? Er zijn diverse redenen op te noemen waarom het voor iedereen aan te raden is om een total body scan te doen. De eerste en een van de belangrijkste redenen voor het uitvoeren van een scan is dat u ziektes kunt voorkomen die in een beginstadium aan het ontwikkelen zijn. Soms hebben mensen er namelijk geen weet van dat ze iets onder de leden hebben. Klachten ontstaan nooit direct, maar altijd pas na enige tijd. Er zijn natuurlijk dingen waar u zelf op kunt letten door goed te luisteren naar uw lichaam. Het lichaam is een krachtig instrument dat vaak hele heldere signalen afgeeft. Deze signalen kunnen namelijk veel vertellen. Soms echter, zijn klachten ook psychisch. Dat wil zeggen dat klachten ontstaan doordat er mentaal dingen niet in orde zijn. Deze signalen hebben niets te maken met de gesteldheid van uw lichaam, maar met uw hoofd en gedachten. Ze kunnen echter evengoed zeer nadrukkelijk en hinderlijk zijn. Een total body scan maakt in een keer duidelijke welke signalen het lichaam afgeeft en of er dingen zijn waar naar gekeken dient te worden. Bent u gezond, of is er iets aan de hand en moet er om die reden worden ingegrepen? Kom er achter door het doen van een total body scan. De beste investering in uw lichaam en uw geest. De kosten die verbonden zijn aan de onderzoeken zijn verschillend, maar wij bieden u een laagste prijs garantie. Laat een total body scan uitvoeren en doe het voor uw eigen gemoedsrust.

  • De onderzoeken worden allemaal op een dag gedaan.
  • U wordt goed verzorgd en geïnformeerd.
  • Het zal u gedurende de hele dag aan niets ontbreken.
  • Er vindt altijd voorbespreking plaats.
  • Er vindt altijd een nabespreking plaats.

Total body scan: in een dag weten waar u aan toe bent

Een total body scan kunnen wij voor u uitvoeren, en wel in een dag. U maakt allereerst een afspraak met een van onze artsen in de kliniek. Vervolgens zult u samen met de arts bespreken wat de mogelijkheden zijn. U kunt kiezen voor een total body scan maar ook voor andere aparte onderzoeken. Het advies voor het wel of niet kiezen voor een total body scan zullen wij altijd baseren op uw fysieke gesteldheid en een aantal dingen die wij van u weten. Het lichaam geeft signalen aan u. Wanneer u zich niet goed voelt is er soms iets aan de hand. Maar vaak is het zo dat het lichaam deze signalen pas begint te geven als er al een probleem is; met andere worden als het probleem al is ontstaan. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de risico’s die u neemt en om deze te vermijden. Dat kan door het doen van een total body scan. Waar altijd naar wordt gekeken is of er kwalen in de familie voorkomen zoals hartfalen en bepaalde vormen van kanker. Wanneer dat het geval is, dan kan er namelijk voor worden gezorgd dat de onderzoeken worden gedaan op de relevante gebieden oftewel ‘de risicogebieden’. Genetisch lopen mensen soms risico’s op bepaalde ziektes. Dat kunnen ziektes zijn die in bepaalde families veel voorkomen. Preventie is soms een oplossing. Dat gebeurt wanneer mensen danig hoge risico’s hebben dat het haast zeker is dat er zich op een bepaald moment een bepaalde vorm van kanker ontwikkelt. Ziek worden willen we allemaal graag voorkomen. Wanneer we rondlopen met bepaalde klachten en het blijkt dat deze klachten een signaal zijn van iets ernstigs, dan is dat erg vervelend en dan staat er een periode voor de deur waarin het probleem behandeld zal moeten worden. Vaak is dit een tijdrovende periode. Een total body scan is een hele goede manier om te voorkomen dat kleine problemen tot grote problemen worden. Maak een afspraak voor het doen van een total body scan.

Wanneer een total body scan laten doen

Wanneer kunt u een total body scan laten uitvoeren? Natuurlijk heeft u daartoe alle vrijheid. Iedereen kan het onderzoek laten doen en het is altijd een goed idee. Er zijn grote medische ontwikkelingen gaande en die maken dat we veel meer inzicht kunnen krijgen in uw fysieke gesteldheid. Het doen van onderzoek kan allerlei inzichten geven. Natuurlijk hoeft het niet altijd te betekenen dat wanneer u een onderzoek doet en er wordt iets ontdekt dat dit zeer ernstig is, maar wat wel een groot voordeel is, is dat u er voor kan zorgen dat u meer weet over de zwakke plekken in uw lichaam. Misschien is het wel zo dat uw houding verkeerd is en dat u bijvoorbeeld een bepaalde therapie wordt aangeraden om deze houding te verbeteren. Stel uzelf ook de vraag of er in uw familie problemen met het hart voorkomen. Daarnaast kunt u zich afvragen of er bij u of bij uw familie ooit hoge bloeddruk is gemeten of juist een lage bloeddruk. Wanneer u veel rookt, dan is het natuurlijk altijd wijs om een onderzoek naar de longen te doen. Een private scan kunt binnen twee dagen al laten maken na het opnemen van contact met een van onze medewerkers. Onze service is belangrijk. Wij werken in onze klinieken met de nieuwste technieken. Het is belangrijk om met de nieuwste technieken te werken, want dit betekent dat wij een zeer gedegen en intensief onderzoek kunnen uitvoeren met nauwkeurige resultaten.