Welk bedrijf kan helpen om een stoel te bekleden?

Mijn moeder had jarenlang een stoel in haar woonkamer staan, die nog uit het huis van mijn oma komt. De stoel stond al in het huis waar ik ben opgegroeid, toen ik geboren werd en ik heb veel herinneringen aan deze stoel. Een aantal maanden geleden verhuisde mijn moeder en zij vroeg of ik de stoel wilde hebben. De stoel heeft veel doorstaan en had verschillende slechte plekken, maar ik wilde de stoel graag hebben. Ik wilde graag de stoel bekleden laten door een bedrijf, zodat hij er weer goed uit zou zien. Via offerteplek vond ik een bedrijf dat de kon helpen met bekleden en kon dit voor een goede prijs doen. De stoel ziet er nu weer prachtig uit en kan hopelijk nog jaren mee. De stoel is al jaren in de familie en een prachtige stevige, maar ook een zware stoel. Mijn ouders hebben de stoel vele jaren geleden overgenomen van mijn oma toen zij naar een verzorgingshuis ging. In het verzorgingshuis was er weinig ruimte en mijn moeder vond het altijd een fijne stoel, daarom wilde zij de stoel graag in huis hebben. Dit keer was zij degene die ging verhuizen en kon ik de stoel overnemen. Ik wilde graag opnieuw de stoel bekleden, omdat dit volgens mij nog nooit gebeurd was en de stof er niet meer zo netjes uitzag. De stoel heeft natuurlijk veel meegemaakt, daarom is het niet vreemd dat er sommige delen in een mindere staat waren. Het leek mij verstandig om niet alleen de stoel te bekleden, maar ook de veren na te laten kijken. De stoel was niet meer goed in balans en zat hierdoor niet op alle plekken even lekker, waarschijnlijk doordat de veren na jaren van gebruik niet meer goed doorbogen, ik hoopte dat een bedrijf hier ook direct naar kon kijken.

Snel een offerte voor een stoel bekleden ontvangen

Ik had nog nooit een stoel laten bekleden en wist niet welk bedrijf mij hierbij kon helpen, daarom besloot ik om online op zoek te gaan. Ik kwam een aantal websites tegen van bekleders, maar ook de website offerteplek.nl. Op deze website kon ik in een keer meerdere bedrijven benaderen. Ik kreeg die dag al een paar offertes binnen en de volgende dag volgden er nog een paar, alle offertes waren van lokale bedrijven. Ik kon de prijzen op de offertes vergelijken en het goedkoopste bedrijf uitkiezen voor de stoel bekleden.

De stoel ziet er weer prachtig uit

Het bedrijf dat hielp om de stoel te bekleden had erg goed werk geleverd en de stoel was snel klaar. De veren werden vervangen en alle stof vervangen. De stoel zag er daarna weer perfect uit en zit weer heerlijk. Ik verwacht dat de stoel nog jaren meegaat en misschien kan ik hem ooit geven aan een van mijn kinderen. Voor offertes voor een stoel bekleden, raad ik offerteplek.nl aan.

  • Je kan in een keer meerdere bedrijven benaderen
  • Ik kreeg veel offertes die ik kon vergelijken
  • Alle bedrijven waren lokaal
  • De stoel ziet er weer perfect uit en zit weer goed