Werkt u al met een timeXtender?

Binnen ons bedrijf werkten wij altijd met verschillende systemen en dat zorgde er doorgaans voor dat wij veel trage verbindingen hadden. Dat was tot op een bepaalde hoogte wel te verdragen, maar naarmate wij meer mensen bij ons bedrijf gingen aannemen, liepen de ergernissen toch wel behoorlijk op over ons trage systeem. Wij hebben daarom gekeken hoe wij dit konden verbeteren en het was ons al snel duidelijk dat wij dit niet zelf even simpel konden oplossen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een bedrijf in te schakelen dat ons verder zou kunnen helpen. Wij hebben toen op het internet gezocht en wij hebben toen de mensen van provelu.nl gevonden. Deze mensen schreven op hun website over de problemen die wij op ons kantoor eerwaarden en het leek ons daarom goed om hen in de arm te nemen. Wij hebben met een van de mensen van dit bedrijf gesproken en wij hebben toen te horen gekregen dat wij misschien veel baat zouden kunnen hebben bij een timeXtender. Ik moet u zeggen dat ik op dat moment nog nooit van een timeXtender had gehoord dus ik had ook niet helemaal in de gaten wat ik mij hierbij moest voorstellen. Ik heb daarom gekeken of ik op het internet wat meer over de timeXtender kon vinden en dat kon ik uiteraard op de site van provelu zelf vinden. Ik heb hier gelezen wat de timeXtender allemaal kan doen en het leek mij heel goed om gebruik te gaan maken de de timeXtender. Ik heb daarom met de mensen van provelu overlegd over hoe zij ons konden helpen en ik vond het heel prettig om te horen dat zij ons graag van dienst willen zijn. Zij konden zorgen dat de timeXtender bij ons aangebracht zou worden en wij hebben daarom ook meteen een afspraak gemaakt om deze timeXtender te installeren. Ik vond het heel prettig om te merken dat dit bedrijf meteen tijd voor ons had en ik was dan ook meteen van mening dat wij een schot in de roos hadden gedaan door dit bedrijf in te schakelen. 

Door de timeXtender werkt ons systeem nu veel beter

Wij werken nu al een tijd met de timeXtender en ik kan u zeggen dat ons systeem nu heel veel beter werkt. Wij merken dat het niet uitmaakt met hoeveel mensen wij op ons systeem werken, het systeem wordt er geen honderdste seconde trager van. Dat is het grote voordeel van een timeXtender en ik ben blij dat ik dit bedrijf benaderd heb om een timeXtender voor ons te installeren. Hadden wij dat maar veel eerder gedaan, denk ik nu weleens maar achteraf is het altijd eenvoudig om te zien wat het beste was geweest. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u ook merken dat u met een traag systeem werkt, dan kan ik u de mensen van provelu aanbevelen. Zij kunnen namelijk:

  • Helpen om uw problemen op te lossen 
  • Voor een goede prijs goede diensten leveren 
  • U al op heel korte termijn van dienst zijn 

Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen omdat u hier echt waar voor uw geld krijgt.