Wil jij een mooie animatie laten maken?

Ben je opzoek naar een nieuwe en leuke manier om jouw potentiële klanten te bereiken? Dan is een animatie laten maken door Donker Media wat voor jou! Een animatie zorgt ervoor dat jouw boodschap echt blijft hangen. Je kunt bij ons een 2D, 3D of een whiteboard animatie laten maken. Bekijk donkermedia.nl om te zien hoe dit in zijn werk gaat.

Animatie laten maken bij Donker Media

Donker Media bestaat uit een klein team van specialisten die voor jou/jouw bedrijf de beste animatie willen neerzetten. Bij Donker Media staat persoonlijk contact centraal, dit vinden wij belangrijk omdat daaruit de mooiste resultaten voortkomen. Bij het maken van de animatie houden we rekening met de identiteit en huisstijl van jouw onderneming en zorgen we ervoor dat de boodschap die jouw onderneming uitdraagt, overgebracht wordt in de animatie. Voor een animatie ben je bij Donker Media dus aan het juiste adres, of het nou een 2D, 3D of whiteboard animatie is, wij zorgen voor het mooiste resultaat!

Nu vraag je je misschien af waarom je een animatie zou laten maken. Een animatie laten maken voor jouw onderneming is effectief om verschillende redenen. Met een animatie kun je je onderscheiden van concurrentie, je boodschap komt in een geanimeerde video namelijk beter over en blijft bovendien beter hangen bij mensen. Een andere reden voor het laten maken van een animatie is dat het sterke online marketingtool is. Je kunt de animatie namelijk gemakkelijk verspreiden op diverse social mediakanalen. Hier wordt jouw animatie snel opgemerkt en kan die ook gedeeld worden door andere mensen. Een animatie laten maken is dus de perfecte manier om jouw doelgroep te bereiken en vergroten. 

De kosten van een animatie laten maken bij Donker Media zijn afhankelijk van jouw wensen. Verschillende factoren hebben invloed op de prijs en daarom is er geen vaste prijs te noemen. Wanneer je benieuwd bent wat de kosten van jouw gewenste animatie zullen zijn lichten we dit graag toe in een persoonlijk gesprek en stellen we vervolgens een offerte voor je op. Het laten maken van een geanimeerde video voor jouw bedrijf is een goede investering. Het zorgt voor meer bekendheid voor jouw bedrijf wat weer leidt tot meer conversies. De kosten van de animatie zul je dus ook snel terugverdienen.

Het proces van een animatie laten maken

Wanneer je hebt besloten dat je een animatie wil laten maken bij Donker Media kan het proces beginnen. In een persoonlijk gesprek besluit je samen met een van onze specialisten wat de beste animatiesoort voor jou is. We hebben de keuze uit:

  • Een basis animatie: deze animatie bestaat uit eenvoudig vormgegeven 2D illustraties waarbij ook gebruikgemaakt wordt van iconen en teksten.
  • Een complexe animatie: deze animatie heeft illustraties met meer details, 3D animaties en geluidseffecten.
  • Een whiteboard animatie: dit is een vrij simpele animatie, waarin het onderwerp op een speelse wijze wordt uitgetekend en uitgelegd.

Wanneer de keuze is gemaakt voor een animatiesoort kan het creëren beginnen. In elke fase van het proces houden we rekening met jouw wensen en passen we aan wat jij anders wil zien. Het stappenplan van een animatie maken ziet er als volgt uit:

  1. Het script schrijven
  2. De verhaallijn bedenken
  3. Het storyboard maken
  4. De illustraties tekenen
  5. Animeren
  6. Het toevoegen van geluidseffecten

Ben je overtuigd dat een animatie dé manier is om jouw onderneming te promoten? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar contact@donkermedia.nl of bel naar 040 744 02 52.