Wilt u uw personeelsadministratie verbeteren?

Ons bedrijf is de afgelopen jaren ontzettend sterk gegroeid en wij hebben daarom ook heel veel nieuwe krachten kunnen aannemen. Het is een feit dat met hoe meer mensen je werkt, hoe meer werk je ook hebt van de administratie die al deze mensen met zich meebrengen. Wij hebben daar echter een kracht voor en deze moet eigenlijk al het werk zelfstandig kunnen doen. Wij hebben van hem te horen gekregen dat dit goed te doen was, mits wij met een goed systeem voor personeelsadministratie gingen werken. Hij had namelijk bij zijn vorige bedrijf veel meer mensen kunnen administreren met het juiste programma voor personeelsadministratie en bij ons kwam hij tijd te kort terwijl er de helft minder mensen aanwezig waren. Dat was niet echt handig en dus hebben wij gekeken hoe wij onze personeelsadministratie konden verbeteren. Wij hebben toen gezien dat het het beste was om een keer met een professional rond de tafel te gaan zitten. Wij wilden namelijk onze personeelsadministratie niet alleen goed op orde brengen, maar wij wilden ook graag dat onze personeelsadministratie klaar zou zijn voor de toekomst. Wij hebben daarom gekeken wie ons het beste kon helpen en wij hebben toen gezien dat wij voor een goed systeem voor de personeelsadministratie het beste naar de site van shiftbase.com konden gaan kijken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van goede systemen voor personeelsadministratie en wij wilden daarom graag weten wat wij bij hen konden krijgen. Wij hebben toen gezien dat je op hun site al heel veel interessante informatie krijgt aangeboden en wij hebben deze informatie met veel interesse en aandacht doorgenomen. Wij vonden het prettig om te merken dat wij hier heel goede zaken konden doen en wij wilden daarom graag weten wat wij voor dit systeem voor personeelsadministratie moesten betalen. Wij hebben daarom een keer contact gelegd met de mensen van dit bedrijf en wij zijn toen zeer goed voorgelicht over de mogelijkheden. Wij kregen te horen dat wij voor een goede prijs aan dit systeem geholpen konden worden. Dat was prettig om te horen en wij zijn daarom meteen knopen door gaan hakken. Wij wilden namelijk graag op dit nieuwe systeem overstappen. 

Onze personeelsadministratie is nu altijd op orde

Wij zijn blij dat wij onze personeelsadministratie nu altijd op orde hebben. Wij merken ook dat wij veel minder werk hebben van de personeelsadministratie. Wij besparen dus veel tijd en daardoor ook veel geld door op deze manier onze personeelsadministratie te doen en dat is voor ons heel erg prettig. Wij zijn daarom zeer tevreden over onze beslissing om op dit nieuwe systeem over te stappen. 

Lees meer op de site 

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Kijk dan een keer op de site van dit bedrijf. Het adres is shiftbase.com. Hier kunt u:

  • Meer lezen over de systemen die men u hier aanbiedt
  • Bekijken welke systemen voor uw bedrijf het beste zijn 
  • Een bestelling plaatsen wanneer u daar behoefte aan heeft

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan, want wij zijn heel goed geholpen.